Vind vandtæt sejler smartphone - Sony Ericsson Xperia Active

Trine Søes billede

File 4621

Kære Sejler

Sejlsæsonen 2011 synger på absolut sidste vers - heldigvis forsætter sæsonen på Sejlnet, hvor vi håber, du vil deltage aktivt. I Sejlnets grupper kan du møde andre sejlere, der har samme interesse som dig. Brug grupperne, hvis du har et spørgmål eller brug for et god råd.

Vind en vandtæt telefon

Vi har siden sidst blandt andet testet en vandtæt sejler smartphone Sony Ericsson Xperia Active - og den er vandtæt. Du har nu muligheden for at vinde telefonen.

File 4867

Du kan vinde denne mobiltelefon

For at deltage i konkurrencen, skal du inden udgangen af november 2011 bruge Sejlnet til at vise en sjov video, dejlige sejlerbilleder, en lækker båd, oprette en god gruppe debat eller skrive et spændende log-indlæg. Vi udvælger de bedste indlæg og trækker lod blandt dem den 1. december 2011. Indlæggene skal selvfølgelig være sejlrelaterede for at kunne deltage i konkurrencen. Du kan se mere om telefonen og konkurrencen her.

Inviter dine venner

Inviter dine sejlervenner ombord på Sejlnet - der er altid plads til flere sejlere. Brug vores inviter en ven funktion - her kan du inviter dine venner og bekendte via email. Du bliver automatisk venner med dem, du inviterer. Sejlnet er sjovere, jo flere sejlere vi er.

File 4236

Sejlnet er sjovere - jo flere sejlere vi er, så invitér dine venner ombord

Fik du set?

Video - Sony Ericsson Xperia Active - en vandtæt sejler smartphone

Helly Welly gummistøvler i en våd dansk sommer

X-yachts næste både bliver en Xp50

 

Sejlerhilsner

Trine Søe

Annonce