Skøn sensommer

Trine Søes billede

File 4621

 

Kære Sejler

Sommeren fløj nærmest afsted - nogen ville måske sige, at den regnede væk. Vi håber, at du trods alt har fået nogle gode timer på vandet. Men sejlsæsonen er som bekendt ikke slut endnu. September og endda oktober kan byde på mange gode dag. På Sejlnet er der sket en række forbedringer over sommeren.

Del dine sejlervideoer

Vi har forbedret Sejlnets videofunktion, så du nu kan embede/dele dine sejlervideoer til din egen hjemmeside, din sejlklub eller facebook. Det betyder, at det er nemt at dele dine oplevelser - det er blot at klikke på share eller embed ikonet i videoen. Så kommer der et lille link eller en embed code op, du kan indsætte - ligesom man gør på Youtube.

File 4694

Så nemt er det at dele videoer på Sejlnet

Husk at tilføje en placering til din video, så vises den på Danmarkskortet i Sejlnets galleri.

Brug Sejlnets kalender

Sejlnet har en kalender, der dækker arrangementer over hele landet - og lige fra stævner til udstillinger. Det er nemt at få et overblik over, hvad der sker. Har du et arrangement, du gerne vil tilføje, er det blot at logge på sejlnet, gå til kalenderen i menuen og klikke tilføj arrangement. Det er selvfølgelig gratis at tilføje et arrangement.

Inviter dine venner

Inviter dine sejlervenner ombord på Sejlnet - der er altid plads til flere sejlere. Brug vores inviter en ven funktion - her kan du inviter dine venner og bekendte via email. Du bliver automatisk venner med dem, du inviterer. Sejlnet er sjovere, jo flere sejlere vi er.

Fik du set?

Videoen - Wet Wet Wet med Carbon3

Artiklen - Bedre start på kapsejladsbanen med app fra Elvstrøm Sails

Artiklen - Gæstesejlerne mangler i flere havne i år

 

Sejlerhilsner

Trine Søe

Annonce