Sejlnet Nyhedsbrev februar 2012

Trine Søes billede

File 5887

Kære Sejler

Mens vi venter på at kunne komme på vandet igen, er der kommet godt gang i grupperne og upload af billeder og video på Sejlnet. Vi har fået mange nye brugere, og det er dejligt at se sejlerne er begyndt at danne netværk.

File 4375

Tag et kig i galleriet, se sejlernes oplevelser fra tidligere sæsoner. Masser af flotte og sjove billeder og video, geotagget på et stort Danmarkskort.

Havneguiden har vokseværk, og behøver din hjælp

Vi har brugt vinteren på at opdatere havneguiden, så den er klar til planlægningen af sæson 2012. Husk at havneguiden er brugerstyret, og det er muligt for dig at redigere i informationen. Check din hjemmehavn, og hjælp næste sæsons gæstesejlere med at få en god oplevelse, når de besøger den havn, du kender bedst.

Vi er flyttet på Facebook

Følg vores nye side Sejlnet på Facebook. Klik på Synes godt om, så modtager du automatisk nyheder og information på din Facebookside. Har du allerede gjort dette, bør du alligevel tage et kig, da nogle "likes" gik tabt under flytningen til den nye side.

File 5898

Udviklingen fortsætter

Sejlnet bliver aldrig færdigt, vi udvikler konstant på nye funktioner, og vi vil meget gerne involvere dig i denne process. Så hvis du har idéer eller forslag til forbedringer, så ser vi frem til at høre fra dig. Det kan være ændringer, der gør Sejlnet mere logisk og brugervenligt, eller nye funktioner som du mangler.

Byg dig et netværk

Et personligt netværk af dine sejlervenner gør Sejlnet sjovere for dig. Inviter dine sejlervenner ombord på Sejlnet. Brug vores inviter en ven funktion - her kan du invitere dine venner og bekendte via email. Du bliver automatisk venner med dem, du inviterer. Vi har også tilføjet en funktion, hvor du kan invitere dine Facebook venner. Denne funktion kræver du er logget på via Facebook. Har du brug for hjælp, så skriver du bare til mig :-)

Fik du set?

Både i Bella - masser af nyheder

Video - Test af Driphone, der gør iPhone vandtæt

Klintholm Marina er gået konkurs

Spændende nyhed - Bavaria B/one

 

De venligste sejlerhilsner

Trine Søe

Annonce