Sejlnet ønsker dig en god sommer

Trine Søes billede

File 4074

Kære Sejler

Sommeren er over os, og jeg håber, at du skal tilbringe mange timer på vandet og i det hyggelige danske havne. Apropos havne, så har Sejlnet en god havneguide, hvor du kan finde information om havnen, besejling, havnepenge og seværdigheder i området. Det bedste af det hele er, at du selv kan foreslå ændringer til havneguiden. Det eneste, det kræver, er, at du er logget ind på Sejlnet. Det vil sige, hvis du eksempelvis er i en havn, hvor havnepenge oplysningerne har ændret sig, så kan du selv tilføje ændringen til den givne havn. Måske har du opdaget en seværdighed tæt på havnen, som du ønsker at dele med andre sejlere - mulighederne er mange. Vi håber meget, at I vil tage denne funktion til jer - på den måde kan vi have en virkelig god og opdateret havneguide.

Forbedret galleri

De sidste par uger har vi opdateret Sejlnets galleri. Største ændring er, at vi har tilføjet placeringskort på billeder og video. Det vil sige, hvis du angiver, at et billede eller en video har en bestemt placering, bliver placeringen vist på et kort sammen med billedet/videoen. En placering kan eksempelvis være en havn, på vandet eller på land.

File 4075


Eksempel på hvordan placeringen bliver vist i et stort kort øverst og et mindre Danmarks kort til højre for billedet

Hvis du eksempelvis ønsker at angive en placering på et billede, kan du gøre det, når du uploader billedet til Sejlnet. Du kan også efterfølgende angive en placering, hvis du eksempelvis allerede har uploadet et billede til Sejlnet, hvor du ønsker at angive placeringen. Du skal blot trykke redigere og åbne punktet Placering. Så åbner der sig et Danmarks kort, hvor du kan angive placeringen. Det er nemt og ligetil.

Nu med video

Maskinrummet på Sejlnet har knoklet for, at vi har fået vores egen videoløsning. Det betyder, at du nu kan dele dine videoer med andre sejlere her på Sejlnet. Se eksempelvis vores sejlads gennem Bøgestrømmen. Vi håber, at se netop din video på Sejlnet.

Brug Sejlnets bådregister

Viste du, at du kan registrer din båd på Sejlnet? Har du en båd, så har du sikkert intet imod at vise den frem til andre sejlere i Sejlnets bådregister. Sejlnet giver dig muligheden helt gratis. Vi har netop færdiggjort en bedre billedefremvisning af bådenes profilsider - så det er blot at gå igang med at uploade flere billeder af din båd.

File 4076

Sejlnets nye gallerivisning i bådregistret - klikker man på et billede bliver det forstørret

Alle både er velkomne i bådregistret - ligefra gummibåd til luksussejler. Husk at tilføje bådens hjemmehavn, så bliver din båd listet i Sejlnets havneguide som hjemhørende i den havn. Du kan også gå på opdagelse og se, hvilke både der er registret i forskellige havne.

Grupper - find andre med samme interesser

De senste par måneder har vi knoklet for at få et nyt design på Sejlnets grupper. Idéen med grupperne er, at sejlere skal kunne mødes i grupper, hvor de kan diskutere og deltage med andre sejlere, der deler samme interesse.

File 4078

Find eller opret en gruppe, der passer til dine interesser, og mød andre sejlere

Sejlnet har allerede grupper for Kapsejlads, Tursejlere med store drømme og Øresund. Du kan også selv oprette en gruppe. Alle grupper har debatforum, kalender og galleri. Du bestemmer også selv, om din gruppe skal være åben for alle, eller om du skal godkende, hvem der bliver medlem.

Inviterer dine venner

Inviterer dine sejlervenner ombord på Sejlnet - der er altid plads til flere sejlere. Brug vores inviterer en ven funktion - her kan du inviterer dine venner og bekendte via email. Du bliver automatisk venner med dem, du inviterer. Sejlnet er sjovere, jo flere sejlere vi er.

 

Sejlnet ønsker dig en rigtig god sommer.

Annonce