Nyhedsbrev marts 2012

Trine Søes billede

File 4621

Kære Sejler

Så er det blevet tid til et nyhedsbrev fra Sejlnet.dk. Foråret pibler frem overalt, dagene er blevet længere, og der er kommet knopper på træerne, blomster i mulden og liv på havnene. Mon ikke den kommende weekend skal bruges af mange sejlere til at komme i gang med forårsklargøringen?

Der skal også lyde et stort velkommen til de mange nye brugere på Sejlnet. På Sejlnet arbejder vi konstant med at forbedre de nuværende funktioner og tilføje nye smarte funktioner. Du kan læse mere om vores nyeste tiltag i dette nyhedsbrev.

Annoncemarked

Du kan nu købe og sælge diverse udstyr på Sejlnet. Vi har oprettet en markedsplads - og den er selvfølgelig gratis at bruge. Så ryd dine gemmer for udstyr, du ikke bruger og gerne vil sælge. Du kan oprette en gratis annonce her.

File 6499

Sådan gør vi på Sejlnet

Vi nedskrevet nogle retningslinier for, hvordan vi gør tingene på Sejlnet. Så er du i tvivl om, hvad du må og ikke må - så tjek retningslinierne. Det er også her, du finder instruktionsvideoer til funktionerne på Sejlnet. Du kan blandt andet finde hjælp til, hvordan du bruger Sejlnets grupper eller hvordan du ændrer oplysningerne i Sejlnets havneguide.

Artikel forfattere søges

Har du skilt en Volvo Penta motor i atomer og samlet den, så den stadig kan køre? Har du kuren mod Glasfiberpest? Har du sejlet verden rundt? Eller ved du noget, som andre sejlere kunne have interesse i? 

File 6511

Vi er altid på udgik efter en spændende historie, de gode råd, tips og tricks

Så opfordres du hermed til at skrive en artikel til sejlnet. Det kan være alt fra navigation, vedligeholdelse, udbygning af elsystemer eller en spændende rejsebeskrivelse. Skriv en email til mig, hvis du er interesseret - trine@sejlnet.dk

Netværk med andre sejlere

Et personligt netværk af dine sejlervenner gør Sejlnet sjovere for dig. Inviter dine sejlervenner ombord på Sejlnet. Brug vores "inviter en ven" funktion - her kan du invitere dine venner og bekendte via email. Du bliver automatisk venner med dem, du inviterer.

Fik du set?

Faurby inviterer til prøvesejlads

Husk at tjekke nødblus, redningsvest og andet sikkerhedsudstyr

Video - Både i Bella 2012

De venligste sejlerhilsner

Trine Søe

Annonce