Nyhedsbrev april 2012

Trine Søes billede

File 5887

Kære sejler

Så er det blevet tid til et nyhedsbrev fra Sejlnet.dk. Der er igen kommet liv rundt omkring i de danske havne; både poleres og klargøres, og nogle både er allerede kommet i vandet. Vi glæder os meget til sæsonen 2012, hvor vi håber, der kommer mange gode sejldage.

Sejlnet træf

Lørdag den 19. maj 2012 afholdes der Sejnet træf. Her bliver rig mulighed for at hilse på andre Sejlnet brugere. Træffet afholdes i den hyggelige Vindeby Havn på Tåsinge - lige overfor Svendborg. Vindeby havn ligger centralt placeret i Danmark, så alle sejlere har mulighed for at komme dertil. Det bliver en dag med hygge, festligt samvær og fælles spisning.

Ønsker du/I at deltage, så så send en email til trine@sejlnet.dk - skriv om du/I kommer sejlende eller i bil, og antallet af voksne og børn. Vi håber at se mange rigtig mange brugere.

Nye funktioner

På Sejlnet arbejder vi konstant med at forbedre de nuværende funktioner og tilføje nye smarte funktioner. Vi har siden sidste nyhedsbrev haft fokus på at forbedre bruger profilsiden.

Ny tracker på profilsiderne

Profilsiden er blevet pænere sat op, og hver profil har fået en personlig tracker, som man kender det fra Sejlnets forside. Det betyder, at man nemt og hurtigt kan danne sig et overblik over egne og andre brugers aktiviteter på Sejlnet.

File 6993

En personlig "tracker" hold styr på dine emner på Sejlnet

Tilføj bådmodeller og sejlede både til din profilside

De gode nyhed stopper ikke her - på din profilside kan du nu tilføje de bådmodeller, du har sejlet.

File 6956

Det er også muligt at vise, hvilke både i Sejlnets bådregister, du har sejlet i. God fornøjelse med de nye funktioner.

Fik du set?

X-yachts på vej med Xp-33

Sejlere spærret inde i Limfjorden

Gode råd til søsætningen af din båd

De venligste sejlerhilsner

Trine Søe

Annonce