Godt nytår fra Sejlnet

Trine Søes billede

File 5887

Kære sejler

Du og dine kære ønskes et godt og lykkebringende nytår. Jeg håber, du må få en masse gode og mindeværdige oplevelser i den kommende sæson. Selvom din båd højst sandsynlig står på land, så har du sikkert allerede ønsker og drømme for den kommende sejlersæson.

Året 2012 blev desværre året, hvor den forhadte sejlerskat på kaskoforsikringer blev sat op, og debatten har været intens i alle sejlermedier. Nu er tid til at komme videre og få snakket noget sejlads - det er jo det, vi allesammen brænder for. Så overlader vi den videre kamp til Dansk Sejlunion og Danske Tursejlere og regner med, at de vil varetage sejlernes interesser.

Mål for 2013

Rabatordning - Vi har også ønsker for det kommende år på Sejlnet.dk. Vi har i gennem længere tid haft rabatordninger på De Blå Sider, og det er vores mål, at rabatordningerne skal vokse i 2013 - til glæde for Sejlnets brugere. Derfor skal vi sprede kendeskabet til ordningen til de forretningsdrivende. Til dette formål har vi lavet et lille "flyer" som du kan sende per email, eller printe ud og give på papir til den butik eller forhandler, du ønsker at invitere. Vi håber, at denne idé om en brugerstyret lille indkøbsforening vil blive godt modtaget og skabe lidt mere omsætning i en svær tid. Download vores lille "rabat-flyer" her

Træf 2013 - I den kommende sæson skal vi selvfølgelig afholde et Sejlnet træf. I maj måned afholdte vi det første Sejlnet træf i Vindeby Havn på Tåsinge - det var en succes. Vi skal igen mødes til hyggeligt samvær, sømandsviser, historier fra de syv verdenshave og god mad. Dato og sted for Sejlnet Træf 2013 vil blive offentliggjort senere på Sejlnet.dk - Vi foreslår indtil videre 18. maj, hvad siger du til det ?

File 8826

Der var hygge til det første Sejlnet træf

Ankerpladser - Vi er så småt gået igang med at indsamle data til at udvide havneguiden med ankerpladser i den smukke danske natur. Vær med og lad os høre om dine erfaringer.

Flere brugere - Vi vil være større og have flere sejlere med om bord. Så kender du eller flere sejlere, som kunne have interesse i Sejlnet, så inviterer dem om bord. Et personligt netværk af dine sejlervenner gør også Sejlnet sjovere for dig. Brug vores inviter en ven funktion - her kan du invitere dine venner og bekendte via email. Du bliver automatisk venner med dem, du inviterer.

Sejlnets App til Android & iPhone

Hvis du ikke allerede har fået hentet Sejlnets app til Android og iPhone, så hent den gratis app. Sejlnets app indeholder havneguide, grupper og geotagget galleri - lige til at tage med overalt. God fornøjelse, husk at del med andre sejlere.

Android brugere kan hente app'en her - https://play.google.com/store/apps/details?id=sejlnet.phonegap.com

iPhone brugere kan hente app'en her - http://itunes.com/apps/sejlnet

Eller søg på "sejlnet" i telefonens app butik.

De venligste sejlerhilsner

Trine Søe

Annonce