Foråret lader vente på sig

maskinmesterens billede

File 9230

Kære sejler

Forårsklargøring

Det lader til at foråret og de varmere temeraturer lader vente på sig.

File 9490

På Sejlnet fortsætter forberedelserne alligevel. Vi er glade for at sejler, foredragsholder og forfatter Svend Albrechtsen har besluttet at dele sin omfattende viden med os på Sejlnet. Vi er næsten ved at afslutte Svends serie om forårsklargøring.

Forårsklargøring del 1: Skrog, dæk og ror
Forårsklargøring del 2: Motor og brændstof

Forårsklargøring del 3: El, sanitet og gas

Sidste del Forårsklargøring del 4: Rig og grej kommer snart Smile Hold selv øje på sejlnet.dk

Havneguiden 

Foråret er også tiden, hvor vi har travlt med opdatere havneguiden og tilføje nye ankerpladser. Så husk at checke om din hjemmehavn er fuldt opdateret med alt ny information og alle ændringer fra sidste år. Det vil være en stor hjælp for de gæstesejlere, der besøger din havn, og du vil selv nyde godt af de friske informationer, når du selv er udenbys. 

File 9491

Sejlnets havneguide er suverænt Danmarks mest omfattende og tilgængelige via nettet, iPhone og Android

File 9492File 9493

Ankerpladser

Vi kan allerede nu afsløre at begge apps snart udkommer i en nu og opdateret version med flere spændende funktioner. Selvfølgelig vil blandt andet ankerpladserne være inkluderet, så læg dine ankerpladser på Sejlnet med det samme og nyd selv godt af andre sejleres ankerpladser. 

Sejlnet aktiviteter

Søndag den 19. Maj 2013 i Juelsminde Marina, der er kåret til årets havn 2012, er der Sejlnet træf.

Der sker rigtigt meget på Sejlnet, så det er umuligt at gøre opmærksom på det det hele, men vi vil gerne nævne, at det er ved at være sidste chance for at kontakte HO, hvis du gerne vil deltage i vores årlige sejlnet træf - se programmet her.

Alle er velkomne - voksne, unge, børn, babyer og barnlige sjæle. Du kan sejle eller tage din bil, alt efter om du har båden klar eller ej. 

Lars Petersen efterlyser både og gaster til Sjælland Rundt. Tag et kig på denne tråd hvis du er interesseret. Fantastisk mulighed for alle nybegyndere, der gerne vil igang med at sejle i Cruising klassen. 

Sociale medier

Mange sejlere snakker sejlsport på Facebook, Google + og twitter - der kan du også følge os - selvom Sejlnets egen hjemmeside nu er det bedste Wink

Inviter dine venner her - så bliver I automatisk venner på sejlnet. Det bliver snart en en fordel at have sine sejlervenner på Sejlnet, vent og se Smile

Med sejlerhilsen

Sejlnet besætningen

Kommentarer

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.
nick steffensens billede

Ohøj. jeg blev nægtet adgang til linket om Keld Albrechtsen. Kan der gøres noget ????
God vind....

Annonce