Foråret er her

maskinmesterens billede

File 9230

Kære Sejler

Så kom foråret endelig, og samtidig kom også vores Sejlnet vimpler. De har en super kvalitet, og vi har allerede sendt flere vimpler ud til glade Sejlnet brugere. De ser sådan ud:

File 9222

Er du interesseret i en vimpel, kan du en vimpel her http://www.sejlnet.dk/grupper/merchandise/post/bestil-din-sejlnet-vimpel-her. Med denne vimpel kan andre sejlnet brugere kende dig. Mon ikke der vil blive delt en øl eller drukket kaffe, når I møder hinanden derude på vandet eller i havnene i 2013?

Få tips og tricks

Husk vores Gør-Det-Selv Gruppe, hvor I kan hjælpe hinanden med tips og tricks til forårsklargøringen. Husk ingen spørgsmål eller for store eller små, måske sidder der netop en anden Sejlnet bruger derude, der kan hjælpe dig videre.

File 9225

http://www.sejlnet.dk/grupper/goer-det-selv-tips-tricks

Sejlnet er gratis for brugerne

For at vi kan blive ved med at udvikle os og samtidig forblive gratis for vores brugere, er vi begyndt at acceptere en begrænset mængde sponsorer. Så hvis du kender folk, der driver maritim forretning, så må du meget gerne gøre dem opmærksom på dette. Alt information kan læses her:

http://www.sejlnet.dk/log/maskinmesteren/sponsor

Invitér dine venner

Til slut en opfordring til at invitere dine sejlervenner til at være med om bord på sejlnet. Brug dette link til at invitere dine venner http://www.sejlnet.dk/invite - jo flere vi er på Sejlnet, jo sjovere blir det.

Du kan "like" os på Facebook https://www.facebook.com/sejlnet, hvor du vil kunne modtage opdateringer og sjove indslag.

Mange sejlerhilsner

HO, Trine og Allan

Annonce