Forårsnyhedsbrev 2012

Trine Søes billede

File 4621

Kære sejler

Der er lutter af gode nyheder i dette nyhedsbrev. Den første gode nyhed er, at kalenderen fortæller, at foråret er lige om hjørnet. På Sejlnet har vi fået mange nye brugere, og der skal lyde et stort velkommen til jer. De mange nye brugere samt bådudstillingen Både i Bella er grunden til, at jeg har valgt at sende dette nyhedsbrev ud. Normalt plejer jeg kun at udsende cirka 1 gang per måned.

Sejlnet træf på Både i Bella

Fredag den 24. februar 2012 åbner årets første danske bådudstilling - Både i Bella. I den forbindelse tænkte jeg, at det kunne være hyggeligt at møde andre Sejlnet brugere. Vi mødes på Carbon3's store lounge stand i Hal C4. Vi har aftalt med holdet bag Carbon3, at de gerne vil afholde et foredrag for Sejlnets brugere. Det vil sige, at du både kan møde andre Sejlnet brugere og få et indblik i Danmarks hurtigste sejlbåd - Carbon3. Vi mødes:

Lørdag den 25. februar klokken 12.00

Søndag den 4. marts klokken 13.00

Jeg giver naturligvis en øl eller vand, og jeg glæder mig til at møde jer. Du er meget velkommen til at give en tilgengivelse i Sejlnet Gruppen, hvis du kommer forbi.

File 4697

Mød holdet bag Carbon3

Ny funktion - Besøgte havne

Der er kommet en ny funktion på Sejlnet. Du kan nu markér de havne, du har besøgt. De havne, du har besøgt, vises på din profil side.

File 6135

Det fungerer således, at der under hver havn i Sejlnets havneguide er en knap, der hedder Besøgt havn. Når der klikkes på denne tilføjes havnen til din personlige liste over besøgte havne.

File 6136

Tryk på Besøgt havn for at tilføje den til din liste

Byg dig et netværk

Et personligt netværk af dine sejlervenner gør Sejlnet sjovere for dig. Inviter dine sejlervenner ombord på Sejlnet. Brug vores inviter en ven funktion - her kan du invitere dine venner og bekendte via email. Du bliver automatisk venner med dem, du inviterer. Vi har også tilføjet en funktion, hvor du kan invitere dine Facebook venner. Denne funktion kræver, du er logget på via Facebook. Har du brug for hjælp, så skriver du bare til mig :-)

Fik du set?

Lækker nyhed - Faurby 424E

På fredag åbner Både i Bella

Børn ombord

Spændende svensk nyhed - LIFE 7.5

De venligste sejlerhilsner

Trine Søe

Annonce