En dejlig dag i Vindeby

maskinmesterens billede

Kære Sejler,

Sejlnet Træf 2012

Vi vil gerne sige tak for en dejlig dag i Vindeby havn, det var skønt at sætte ansigter på nogle af Sejlnets brugere - og vi håber at se endnu flere til næste år. Sejlnet lever kun i kraft af sine brugere, og det er skønt at se aktiviteten vokse dag for dag. 

File 7354

Flere billeder i galleriet http://www.sejlnet.dk/galleri

Der blev snakket masser af båd og planer for fremtiden til tonerne af Jørgen spillemand

http://www.sejlnet.dk/video/trine-soee/video-sejlnet-traef-2012

Artikler

Som I sikkert ved, er Trine blevet ansat som webredaktør på Bådmagasinet - og derudover forsætter hun selvfølgelig med at holde styr på Sejlnet. Indtil nu har Trine stået for 98% af artiklerne, og det kan hun ikke i fremtiden - så vi ønsker os brændende, at I vil kikke jer omkring i skuffer og kommoder for at finde de smarte løsninger og rejsebeskrivelser, der kan blive til permanente artikler på sejlnet. Eller måske kender I en super handymand, ingeniør, skibsbygger, eller pensioneret søofficer der kunne gøre os allesammen lidt klogere.

Produkter

Såfremt I har prøvet et produkt på markedet for sejlere, ville det også være fantastisk med en anmeldelse. Vi prøver løbende at lokke producenter til at sende os produkter sejlnets brugere kan test og det lykkes da også ind imellem - måske kunne vi få mere gang i den del af sejlnet ved at begynde at anmelde de tiong vi allerede har købt ?

Læs mere her hvis du har en ide til en artikel http://www.sejlnet.dk/side/artikler-forfattere-soeges

Inviter dine sejlervenner

Jo flere sejlere, jo sjovere ;-) http://www.sejlnet.dk/invite

Ris og ros

Som altid er vi klar til at modtage ris, ros og forslag Wink

mvh Allan

Kommentarer

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.
Torben Jensens billede

Tak for et godt træf...det var dejligt at hilse på alle...Ligeledes tak for en masse god mad, samt underholdning...håber vi ses rundt omkring i dk.
Torben

Annonce