Du ønskes en glædelig jul

Trine Søes billede

 

File 4621

 

Kære Sejler

Du og din familie ønskes en glædelig jul. Vi håber, der gemmer sig mange sejlerrelaterede pakker under juletræerne i år. Vi håber også, du har tid til at kigge forbi Sejlnet i juleferien, hvor du kan møde andre sejlere.

December konkurrence - vind en Mirka slibemaskine

Nu er der ikke mere end et par måneder til, vi bådejere skal i gang med forårsklaringen. Ville det ikke være rart at gå foråret i møde med en effektiv slibemaskine fra Mirka? Så bliver slibeprocessen af gammel bundmaling lettere og mere effektiv. Slibemaskinen har en værdi af 3.500 kroner.

File 5277

Vind denne slibemaskine fra Mirka Scandinavia på Sejlnet i december

Slibemaskinen med en kasse slibeskiver bliver udloddet til en heldig Sejlnetbruger, der inden udgangen af december 2011 har brugt Sejlnet til at vise en sjov video, dejlige sejler billeder, en lækker båd, en god gruppe debat eller skrive et spændende log-indlæg. Vi udvælger de bedste indlæg og trækker lod den 1. januar 2012. Præmien sendes derefter til den heldige vinder.

Inviter dine venner

Inviter dine sejlervenner ombord på Sejlnet - der er altid plads til flere sejlere. Brug vores inviter en ven funktion - her kan du invitere dine venner og bekendte via email. Du bliver automatisk venner med dem, du inviterer. Sejlnet er sjovere, jo flere sejlere vi er.

File 4236

Sejlnet er sjovere - jo flere sejlere vi er, så invitér dine venner ombord

Fik du set?

Forbud mod giftig bundmaling udskydes til 2015

Skælskør havn - en skøn oplevelse

Sejlerbogen - perfekt opslagsbog til alle sejlere

 

Julehilsner

Trine Søe 

Annonce