Nye eventyr venter i 2012

Trine Søes billede
5
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 5 (1 stemme)

Ih, jeg glæder mig rigtig meget til den kommende sæson. Der er så mange nye eventyr, der venter på at blive opdaget. Udover vores mange småture med 2-3 overnatninger, så skal vi afsted 2 uger til sommer. Vi skal til den svenske skærgård, og jeg glæder mig bare allerede så meget. Tror det bliver helt fantastisk.

File 6366

Til sankt hans på Venn i 2011

Vi havde mange gode eventyr i 2011. Jeg havde gode ture med Allan alene og sammen med Allans børn, mine forældre var også med ombord i nogle dage samt gode venner i flere omgange. Håber jeg får fornøjelsen af så meget godt selskab, som overhovedet muligt.

Allan og jeg kobler virkelig af, når vi ligger midt ude i Øresund. Det er her, at jeg smiler allermest. Man bliver bare glad i låget af at sejle...

Kommentarer

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.
Christian von Leck Østergaards billede

Hej Trine

Jeg har planlagt en 14 dages tur, nord om Sjælland til København og så syd om hjem til Kaløvig. Der er så mange steder jeg gerne vil vise min familie, men vi må jo tage det lidt som det kommer.

To dage til at komme til Svanemølle havn via Sjællands odde og Hundested. Der er lige nogle ting vi skal se, så tre dage i KBH. bliver det jo nok til. Og så ellers syd over til Falsterbo eller Faxeladeplads. Gennem Bøgestrømmen til Smålandshavet.

Det er rigtig mange år siden jeg har været i Kerteminde, så der vil jeg gerne omkring på vejen hjem.

Jeg kan næsten ikke vente...

Annonce