Uddrag fra logbog sommeren 2011

Annonyms billede
5
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 5 (1 stemme)

Søndag d. 17 juli 2011 kl 13:00:

Afgang fra Baagø. Fin vind jævn-frisk med kuling i stødende fra vest, sydvest og senere syd. Årets sejltur er skudt i gang. Det er skyet men er ved at klare op. Kl 16:10 ankom jeg Middelfart Sejlklub efter en sejlads med en gennemsnitsfart på 4,8 knob og en topfart på 7 knob!(!!). Forfærdelig havn. Jeg tankede vand og pakkede sejlede hvorefter jeg stævnede ud for motor for at finde en ankerplads ved Fanø. Nu er kl 18:40 og det er totalt vindstille.

Jeg ligger 30 meter fra land og nyder aftensolen, stilheden, det blå vand og den smukke danske bøgeskov. Hele Fanø er dækket af den. Det er så smukt her i aftensolen. Der hvor jeg lå ved Fanø er der sandstrand. Hele området er totalt dækket af små klynger af blåmuslinger. Det skal jeg vide til næste gang, så jeg kan lave dampet mulinger i hvidvin og fløde. Jeg har planer om at have ingradienserne med til Korshavn, så jeg kan lave det lørdag aften. Jeg blev angrebet af svaner resten af aftenen. I morgen går turen forhåbentligt til Endelave.

Kommentarer

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.
Allan Lavridsens billede

Er ved at læse "Sailing alone around the world" af Captain Joshua Slocum.. Total fed bog, jeg tror du ville synes om den.

http://www.amazon.com/Sailing-Alone-around-Penguin-Classics/dp/0140437363

Skipper Benjamin Götkes billede

Den ser vildt nice ud! Smile

Annonce