oems blog

oems billede

Torsdag den 08.05.2014 kl 07:30

Altid nervepirrende. Men smukt at se på (synes jeg da selv:-)). Klokken er 07.30 om morgernen, har været igang 1 times tid med klargøring til søsætning. Glemte handsker, så hænderne fik blå bundmaling overalt.

File 11041

Og så var der lige glæden over denne her, - den ser helt skæv ud:

File 11043

oems billede

Juhuu, så fik jeg hul på det. Blah blah blah...

Skriver lige for at juble i fuld offentlighed. Og så har jeg erfaring for at når jeg skriver til mig selv, så er de næste trin i klargøringen mere i fokus end hvis jeg bare lader stå til og gør det peu en peu.

Jo, jeg fik startet forårsklargøringen i dag. Og det er slemt efter en vinter og to sæsoner i vandet. Fyldt med rurer langs vandlinien, snavset, gulnet hist og her og også lidt misfarvninger fra snavsede fendre, slid osv. Og så lige et par skrammer også, særligt der hvor fendrene hænger og dasker langs fribordet. Det må jeg have mere fokus på ved fortøjning..

oems billede

Mon de gi'r en god byttepris for en Vindø og så lidt rabat oveni?

F.eks 10% i rabat, - det er da de første 4 mio lige i foret. Og så et afdrags- og rentefrit lån til resten. Uopsigeligt, uden indfrielsesdato, naturligvis.

Ser ellers OK ud.
http://www.top-yacht.dk/images/files/pdf/swan%2082%20brokerage%20specifi...

Mon den er helårsisoleret, - så kunne man jo bo i den Smile

Skal også lige finde en havn, der kan have den, både med længde og dybde.

Men ellers, - så har jeg så godt som købet den Smile

oems billede

Sk... i bukserne

Altså jeg er nødt til at skrive for at få afløb. De-briefing hedder det vist, - krisepsykologisk traumebehandling.

Det gik godt. Så alt er i skønneste orden. Men alligevel, - jeg var ved at skide i bukserne af nervøsitet flere gange. Da båden skulle op for første gang i min ejertid.

Alt har en pris. F.eks. at slippe for at tage masten af. Det tænkte jeg jo at jeg kunne slippe for, det kan jo være nervepirrende nok sig selv.

oems billede

Ups!!

Jo altså, mit flag var faldet af og jeg tog det med hjem for at reparere. Godt så. Men så var det at jeg pludseligt så at der var noget galt. Og det er så pinligt at jeg synes jeg vil dele det, - til skræk og advarsel..

Annonce