Hempel NON-regatta

Trine Søes billede
0
Din bedømmelse: Ingen

Dansk Sejlunion og KØS Sejlsport inviterer til ”Hempel NON-regatta” i Svanemøllehavnen i weekenden den 18.-19. august 2012. ”Hempel NON-regatta” er et socialt, uformelt og meget utraditionelt sejladsarrangement, hvor det udelukkende handler om at have det sjovt på vandet og på land.

Der bliver ingen trapezbane, ingen startprocedure, ingen præmier at vinde og ingen protestkomité at diskutere med. Det er end ikke sikkert, at den der kommer først løber med sejren. Til gengæld lover Dansk Sejlunion og KØS Sejlsport, at det bliver en sjov og fed weekend for unge sejlere.

Til ”Hempel NON-regatta” bliver der sejlet i Feva-joller, men man kan sagtens deltage, selvom man har erfaring fra en anden jolletype. Dansk Sejlunion og KØS Sejlsport stiller joller til rådighed, og hvis ikke man har en makker at sejle med, så bliver der fundet én. Udover sejlads i Feva-joller bliver der en lang række sjove aktiviteter på vandet og på land, herunder stand-up paddle (SUP), kajakpolo, surf, beachvolley og meget andet.

Arrangementet er med fuld forplejning og logi. Der er mad og drikke og et tørt sted at sove om natten. At der er fuld forplejning og logi betyder også, at forældre får en ’friweekend’. De unge sejlere skal nemlig ikke medbringe deres forældre, men kun personlige rekvisitter samt badetøj, sejlertøj, skiftetøj, sovepose og liggeunderlag samt tandbørste. Tilmeldingsfristen er 15. aug., men af hensyn til planlægningen, må man meget gerne tilmelde sig allerede nu.

Tilmeldingen skal ske via indbydelsen.

Strandvænget
København Ø 2100
Danmark
55° 42' 56.0628" N, 12° 35' 7.4652" E

Annonce