Windsurfer Efterårscamp 2011

Trine Søes billede
0
Din bedømmelse: Ingen

Windsurf Efterårscamp i Middelfart Sejlklub i skolernes efterårsferie fra torsdag d. 20. oktober til lørdag d. 22. oktober for junior og ungdoms windsurfere uanset erfaringsniveau. Der vil deltage helt unge (12 år) og ældre unge (+ 20 år) ligesom der vil deltage surfere, der er startet i år og surfere som har lært noget mere (vi garanterer trygge rammer for alle).

Om dagen er vi på vandet med det fælles mål, uanset alder og niveau, at vi skal have det sjovt, lære noget nyt og få nye kammerater. Om aftenen hygger vi os i klubhuset med spil, film, pc gaming m.v. Vi surfer fra stranden ved marinaen eller Svenstrup strand afhængig af vindforhold (vi sørger for transport af udstyret). Vi vil tage billeder og video, når vi er på vandet, vi ser på og lærer af billederne og filmene om aftenen.

Vi har lånt Dansk Sejlunions aktivitetstrailer, så der vil blive lejlighed til at prøve BIC One design boards, og vi vil arrangere sjove konkurrencer med Sit on top kajakker. Vi spiser og overnatter i klubhuset. Vi sover klubhusets fællesrum/pejsestue (opdeling af junior/ungdom efter behov). Der vil være en voksen ”nattevagt” tilstede. Er I friske er det også muligt at opstille telt, camplet eller campingvogn ved klubhuset.

Pris per deltager for forplejning, aktiviteter og overnatning for alle tre dage er kr. 600,- Deltagergebyret overføres til konto 0755-7565644181 mærket deltagers navn / Efterårscamp (f.eks. - kasper/efterårscamp) samtidig med tilmelding ved at sende e-mail til tilmeld@sejlere.dk Der er plads til 30 deltagere på denne Efterårscamp tilmeldingen foregår efter først til mølle princippet. Tilmeldingen er først registreret, når deltagergebyret er overført. Medbring blandt andet eget surfudstyr, 5/3 mm. våddragt, hætte, handsker, sovepose, liggeunderlag/ luftmadras, sygesikringskort, lommepenge/slik, chips m.v.

Program Efterårscamp Middelfart Sejlklub

Torsdag 20. oktober

Kl. 9.00 Ankomst, ”indkvartering” og klargøring af udstyr

Kl. 10.00 Velkomst og orientering om dagens aktiviteter. Dagens hoved tema er kapsejlads på en halvvindsbane. Vi skal prøve at sejle kapsejlads på en halvvindsbane. Surferne deles op i grupper som passer sammen kundskabs og udstyrsmæssigt. Alle vil prøve at sejle på en bane med startlinje, mærker m.v. Surferne vil få råd og vejledning om f.eks. placering og timing på startlinjen, mærke runding m.v. mellem sejladserne. Der er en lille præmie til de der har lært mest?

Kl. ca. 12.00 Frokost

Kl. 15.00 Vi går på land og rigger udstyret af – eftermiddags snacks/frugt

Kl. 18.00 Aftensmad

Fredag d. 21. oktober

Kl. 8.00 Godmorgen samt sammenpakning af sovepose, madras m.v.

Kl. 8.30 Moregenmad

Kl. 9.30 Orientering om dagens aktiviteter. Dagens hoved tema er RS-ONE. Vi får besøg at RS-ONE bussen med masser lækkert udstyr, som vi får lejlighed til at prøve.

Kl. ca. 12.00 Frokost

Kl. 15.00 Vi går på land og rigger udstyret af – eftermiddags snacks/frugt

Kl. 18.00 Aftensmad efter fulgt af dagens resultater på halvvindsbanen

Lørdag d. 22. oktober

Kl. 8.00 God morgen samt sammenpakning af sovepose, madras m.v.

Kl. 8.30 Moregenmad

Kl. 9.30 Orientering om dagens aktiviteter Dagens hovedtema er freestyle og sjove tricks. Vi får besøg af Søren Buhl som vil lære os nogle simple freestyle øvelser.

Kl. ca. 12.00 Frokost

Kl. 14.30 Vi går på land og rigger udstyret af, oprydning i og omkring klubhus og pakker tasker m.v. – eftermiddags snacks/frugt

Kl. 15.30 Fælles afrunding

Kl. 15.45 Afhentning / hjemtransport

Der kan forekomme ændringer i programmet f.eks. på grund af vejr m.v. Vi arbejder på at få besøg af en ”kendt” windsurfer som kan besøge os en af aftnerne og fortælle om sine oplevelser med windsurfing.

Danmark
55° 29' 29.9076" N, 9° 43' 48.2628" E

Annonce