Limfjorden Rundt i Løgstør

Trine Søes billede
0
Din bedømmelse: Ingen
Event dato: 
Lør, 10/09/2011 (Hele dagen) - Man, 12/09/2011 (Hele dagen)

Mandag den 12. september er Løgstør vært ved starten på Nordens største træskibsfestival Limfjorden Rundt. Her viser træskibe fra hele Norden, hvad de formår, og optakten i Løgstør er en fest, der tiltrækker folk fra nær og fjern.

Festligheder i weekenden inden

Men igen i år bliver festen endnu større, når der i weekenden op til træskibsejladsen inviteres til Skandinaviske Mester­skaber i smakkejoller, shantyfestival og andre maritime toner i Løgstør. Vi håber, I vil bidrage til festlighederne og deltage i Kapsejladsen, som løber af stablen d. 10. og 11. september. Den 10. september starter kapsejladsen kl. 10.00. Den 11. september afholdes der pålidelighedssejlads, som også starter kl. 10.00.

Ambitionsniveauer er højt

Vi ønsker os at skabe et af Skandinaviens største mari­time arrangementer, som ud over kapsejlads og shantymusik byder på træskibssejlad­sen Limfjorden Rundt, skibstræk i Frederik den VII’s kanal, sejlende biologer og fest­fyrværkeri. Kort sagt søfartskultur, når det er bedst og lugter af både tjære og diesel. Det bliver fire dage med sejlads, shantymusik og ægte, uforfalsket sømandsstemning, hvor svenske norske og danske både dyster i en venskabelig kappestrid om herredøm­met i de nordiske farvande.

Kom og vær med til at vise de store, hvad de små dur til!

Danmark
56° 58' 4.7928" N, 9° 14' 47.1768" E

Annonce