Young Gun Classic Windsurfing

Trine Søes billede
0
Din bedømmelse: Ingen
Event dato: 
Søn, 17/10/2010 (Hele dagen) - Ons, 20/10/2010 (Hele dagen)

Windsurfing og leg i skolernes efterårsferie fra søndag den 17. oktober til onsdag den 20. oktober - for fjerde år i træk mødes danske juniorsurfere og deres forældre til kæmpe træf i Cold Hawaii - også kendt som Klitmøller.

File

Det kræver rigtig påklædning at surfe i oktober måned ved Vesterhavet

Træffet hedder ”Young Gun Classic” og bliver arrangeret i et samarbejde mellem Dansk Sejlunion og surfklubberne Skiw og Nasa. Konceptet for Young Gun Classic er helt enkelt – der er tale om en fed efterårsferie i selskab med en bunke juniorer fra hele landet, hvor det går ud på at lege og surfe i Vesterhavet, i Krik Vig eller på Vandet Sø.

Tilrettelagt efter de unges ønsker og behov

Young Gun Classic er tilrettelagt helt efter de unges ønsker. Derfor er der ikke et helt fast program fra den første dag – derimod lægges programmet efter de unges ønsker, når træffet går i gang. Der er hverken tale om en træningslejr eller en surfskole.

File

Friske surf piger ved sidste års Young Gun Classic

Alle kan være med

Young Gun Classic er kendetegnet ved, at alle kan være med. Lige fra begynderen, der stadig arbejder med at trække riggen op til den hardcore junior, der roterer høje loops og rider bølger i Vesterhavet.

Initiativtageren Torben Kornum, Skive Windsurf Klub fortæller:

"Niveauet er ikke så afgørende, - vi har før set deltagere, som lærte mere på en Young Gun Classic uge end de tidligere havde lært på et helt år. Om man er junior eller ej, vurderer man selv. Vi har ikke nogen egentlig aldersgrænse. Flere af de unge, som var med fra starten og i mellemtiden er blevet 19-20-21 år, hjælper i dag med til at give de nye Young Guns en god oplevelse. At forældrene så også skaber netværk er faktisk en af missionerne med Young Gun Classic. Det er altid en gevinst for sejlklubber, hvis man får forældrene engageret – også meget gerne på tværs af klubberne”.

File

Der rigges på land

Young Gun Classic er på få år blevet verdens største juniortræf, og er tilmed den billigste af sin art, idet det blot koster 200 kroner at være med. I år har arrangørerne sat et max antal deltagere til 100 juniorer, idet der allerede nu er over 75 tilmeldte. Du kan stadig nå at tilmelde dig - send en mail til

' ); document.write( addy78868 ); document.write( '<\/a>' ); //-->' ); document.write( addy78868 ); document.write( '<\/a>' ); //-->\n

torben@neilpryde.dk

Danmark
57° 2' 37.7088" N, 8° 28' 53.382" E

Annonce