Nykøbing Mors Havn

3.666665
Gennemsnit: 3.7 (9 stemmer)
Havnen
Nykøbing Mors 7900
Danmark
56° 47' 34.6884" N, 8° 51' 54.7308" E

Nykøbing Mors havn er placeret på Mors i Limfjorden. Havnen har både funktion som erhvervshavn og lystbådehavn. Den blev anlagt i 1788, og det var den første havn, som blev anlagt i den vestlige Limfjord. I dag er havnen et sted, som er fyldt med liv. Her er forskellige former for muslingefartøjer, store coastere fra både ind- og udland samt masser af joller og lystbåde.

Foran klubhuset er der en god legeplads. Ude ved broerne er der grillpladser med borde og bænke, der gerne må benyttes af gæstesejlere.

Morsø Sejlklub har hjemhavn i Nykøbing Mors Havn.

Seværdigheder

Jesperhus blomsterpark er for hele familien, og er placeret cirka 5 kilometer fra havnen. Hvis du tror det er kedeligt at gå i blomsterparken, så bliver du glædeligt overrasket. Kom og oplev parken med blomster, dyrene i Jungle Zoo, spændingen i piratland og det vilde westernland. Se, føl og mærk et sandt inferno af farver og skulpturer.

Dueholm Kloster rummer Morslandets historiske museum. Dueholm Kloster i Nykøbing er byens ældste bevarede bygning, som blev grundlagt af johanitterordenen i 1371. I dag udstilles der i de 5 historiske bygninger. Museet fortæller morsingboerne historie fra de første jægere og frem til 2. verdenskrig. Der åbent året rundt, og det er muligt at få guidet tur rundt på museet.

Kommentarer

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.
Tommy svarts billede

Fin havn og hyggelig by.

Annonce