Lynæs Havn

4.42857
Gennemsnit: 4.4 (7 stemmer)
Lynæs Havnevej 15B
Hundested 3390
Danmark
55° 56' 33.4608" N, 11° 52' 5.2212" E

File 2519

Lynæs er en moderne lystbådehavn. Lynæs var oprindeligt et lille fiskerleje, men idag er havnen og byen vokset og er forstad til den større Hundested.

Der er en restaurant på havnen og Lynæs Kro få 100 m fra havnen. Morgenbrød kan bestilles i grillen. Hundested er cirka 2,5 km fra Lynæs havn, hvis du har brug for indkøbsmuligheder eller specialbutikker.

Det er muligt at hente vejrudsigten fra DMI via betalingsautomaten ved havnekontoret - det er gratis at hente vejrmeldingen.

Sejlklubben Lynæs og Lynæs bådelaug hører hjemme i Lynæs lystbådehavn.

Seværdigheder

I det smukke skanseområde nordøst for Hundested havn ligger polarforskeren Knud Rasmussens Hus. Huset er i dag indrettet som mindestue og indeholder interessante genstande m.m. fra Knud Rasmussens videnskabelige ekspeditioner i Grønland.

File 2523

Knud Rasmussens specielle hus ved Hundested

Til huset hører et over 25.000 m2 stort naturområde lige ud til Kattegat og i umiddelbar tilknytning til Spodsbjerg fyr. Museet har åbnet i perioden  1.  april - 24. oktober fra kl. 11.00-16.00. Lukket alle mandage.

Kommentarer

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.
Steen Vibys billede

Det er vores hjemhavn

bendsens billede

Bemærk at Knud Rasmussens hus ikke er åbent i år grundet istandsættelse efter en større brand.

nick steffensens billede

Jeg gav 160 kr i sommer, for en nat. I en Drabant 22. Klart sommerens dyreste. Men en dejlig og hyggelig havn, med mange rare sejlere, og en helt speciel ombygget d22'er.

Sune Sands billede

Der er netop åbnet et grill og is hus på havnen lige ved havnekontoret. Det har længe været savnet og giver lige et ekstra løft til havnen som er super hyggelig.

wsjs billede

Købmanden tæt på havnen er desværre lukket og blevet lavet om til noget øko-cafe uden meget indhold.
Det er et stort tab for havnen, nu er der rigtigt langt til alm. handlemuligheder.

Annonce