Hejlsminde Lystbådehavn

3
Gennemsnit: 3 (2 stemmer)
Havnevej 1
Hejls 6094
Danmark
55° 21' 38.9196" N, 9° 36' 3.3768" E

Lystbådehavnen har 72 pladser og har de nødvendige faciliteter, bl.a. er der etableret nye bade og toiletfaciliteter på havnen, hvor der kun er adgang for sejlere, koden fås ved havnefogden eller en af de lokale sejlere. Der er lavet grillpladser langs broerne og langs stranden, så det er næsten altid muligt at finde et sted med læ. På en af de inderste kajpladser dufter der af tjære og historisk skibssejlads, for her har Vikingeskibet Freja Byrding sin stamplads i sæsonen.

I den lille by, som er præget af den store mængde sommerhus- og campingturister (gemt lidt af vejen på bakken nord for byen), er der restaurant, grill- og iskiosk indenfor gå afstand. I den nærliggende by Hejls (2,5 km) er der en Brugs med dagligvarer og mulighed for at købe brændstof.

Der er mulighed for at låne cykler på havnen for at cykle til den nærliggende Daglig Brugs i Hejls, hvor der er mulighed for at proviantere. Havnefogeden er på havnen morgen og aften, desuden er der information på opslagstavlerne.

Kommentarer

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.
Allan Stenders billede

Normal vandstand er ca. 2,1-2,3 meter ved de laveste steder. Den blev uddybet en smule sidste år. Vær dog opmærksom på at holde dig inden for afmærkningerne. Vi sejlede en Maxi 1000 fra Middelfart og til Hejlsminde i lørdags, og der var der blæst RIGTIG meget vand ud af havnen (ca. 60 cm under normalt). Den stikker det samme (1,7 m), og der strejfede vi bunden 2 gange, dog ikke ret meget. Jeg har sjældent set det så ekstremt før. Der er fin sandbund i indsejlingen, så man stopper jo bare op (hvis man da ikke har for meget fart på Smile). Hvis du stikker under 2 meter, ser jeg ingen problemer med at gå ind (ved normale forhold). Der mangler et par afmærkninger på vej ind, men så sejl imod afmærkningerne (det giver sig selv på vej ind).

Allan Lavridsens billede

God info Allan, kan du ikke tilføje den besejlnings info ?

Christine Bagges billede

tusind tak, vi planlægger nemlig en tur der over, men godt at vide, vi skal passe på vi sejler en lm24, så håber det går.

Allan Stenders billede

Jeg ligger det lige i efterretninger Smile, eller tænkte du på et andet sted?

Allan Lavridsens billede

Hej Allan, jeg tænkte på at ligge noget af informationen ind i selve havnen her - du kan jo selv tilføje ændringer

Allan Stenders billede

Done Smile

Allan Stenders billede

Der er nu rigtig fint afmærket. Når man nærmer sig selve bådebroen skal man passe på ikke at gå for langt væk fra broen (det bliver meget hurtigt lavvande mod bagbord (for indadgående)

Allan Lavridsens billede

Det er så fedt at haveneguiden nu indeholder den slags detaljeret lokalkendskab Smile

Allan Stenders billede

Hej.

Hvis der ikke ligger nogen på plads 20, er denne fri indtil lørdag i næste uge (er ikke vores, men vi kender dem). Den båd der normalt ligger der er 10,5 meter lang og ca 3,25 bred. Så kan man selv vurdere om der er plads Smile. Annabel ligger på plads nr. 24, så kan man selv tælle derfra (regner dog med at være ude at sejle i weekenden). Plads nr. 24 har noget tæppe på begge pæle og måler ca. det samme som plads 20

Christine Bagges billede

Ved ikke om mit svar kom igennem, jeg har forbindelses problemer, men vi sejler i morgen formiddag, og skal nok se efter plads 20, og håber vi mødes derovre, vi ser om i er der på plads 24. V,H, Christine.

Christine Bagges billede

Vi så ikke nogen båd på jeres plads, men vi havde en fin tur dertil og blev nogle dage, skøn lille og hyggelig havn. Hilsen Christine.

Allan Stenders billede

Hej.

Det kan varmt anbefales at gå på restaurant når i anløber Hejlsminde.

http://baadeogrestaurant.dk/

Maden er i top, og det samme er betjeningen...!!!

Bo Jacobsens billede

Er der stadig havnefest i Hejlsminde??
Det kunne være man skulle sejle der ned
engang til sommer

Bo Jacobsens billede

Er der stadig havnefest i Hejlsminde??
Det kunne være man skulle sejle der ned
engang til sommer

Allan Stenders billede

Der er noget kræmmermarked: http://markedskalenderen.dk/marked/show/hejlsminde-kraemmermarked

Allan Stenders billede

Der er nu uddybet til omkring 2,5 meter i indsejlingen og det meste af havnen Smile

Annonce