Aalborg - Vestre Bådehavn

4.5
Gennemsnit: 4.5 (4 stemmer)
Bådehavnsvej 6
Aalborg 9000
Danmark
57° 3' 26.6256" N, 9° 54' 7.9596" E

Aalborg - Vestre Bådehavn er placeret i Limfjorden ved byen Aalborg. Havnen er perfekt for et ophold i Aalborg.

Der findes bycykler på havneområdet, så det er nemt at komme indtil centrum af Aalborg. Nærmest indkøbsmulighed er en Kvickly, der er placeret cirka 300 meter fra havnen.

Vestre Bådelaug og Sejlklubben Limfjorden har hjemhavn i Vestre Bådehavn.

Seværdigheder

Aalborg Søfarts- og marinemuseum er et maritimt museum, der blandt andet har ubåden springeren i sin udstilling. Derudover udstiller museet diverse skibsradioer og navigationsudstyr og selvfølgelig en udstilling omkring Aalborg havn.

Jomfru Ane Gade er byens festlige gade, der består af restauranter, barer og diskoteker. Meget festeligt og her hersker en nærmest sydlandsk stemning, når byen fester.

Aalborg Zoo byder på alverdens dyr. Man kan, som det eneste sted i Danmark, møde landjordens største dyr, den afrikanske elefant. Besøge isbjørnene i deres grønlandske fjord, eller stå ansigt til ansigt med den sibiriske tiger.

Midt i byen på Nytorv finder man Jesper Bangs Stenhus, der består af fem etager og er Nordens største borgerhus fra renæssancen.

Derudover kan det anbefaldes at besøge Aalborg Kloster og Lindholm høje ved Nørresundby.

Kommentarer

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.
Else Mørks billede

Har ikke overnattet i havnen, men tanket diesel flere gange. Der står en stander på den yderste kaj, hvor man lige kan gå ind og blive fyldt op. Husk kort:)

Annonce