Thailand

Trine Søes billede
5
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 5 (2 stemmer)

Er der nogen, der har nogle erfaringer med at leje både i eksempelvis Thailand? Vi kunne nemlig godt tænke os at prøve at sejle derude muligvis til næste jul. Har surfet diverse sider, men det ser godt nok meget dyrt ud.

Så kunne være rart at høre fra andre, der eventuelt har prøvet det eller sidder med noget brugbart information.

Trine

Kommentarer

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.
Allan Lavridsens billede

Jeg lytter med Wink

Skipper Benjamin Götkes billede

Altså jeg har ikke prøvet det, men jeg har undersøgt at blive skipper/gast på udlejningsbåde i middelhavet - og ja det er sindsygt dyrt at leje båd.
Hvis du er fræk kan du jo ringe og hører Mærsk hvad han skal have for at proppe din båd i en container Wink

Børge Rømhilds billede

Jeg har sejlet 8 dage i Syd Thailand. Det er super lækkert og lidt dyrt, men jeg kender en der bor ved siden af Marinaen. Du kan jo maile til ham hvis du har lyst.

Hilsen
Børge

Trine Søes billede

Det var nemlig også min første tanke - at det er lidt dyrt. Dertil kommer flybilletter. Så jeg tror, at vi spejder efter Grækenland nu. Hvis de går bankerot, kan det endda være, at man kan få en billig båd med hjem.

Kent Bajers billede

Hej tursejlere med store drømme. Det behøver ikke at koste en jetjager at komme til de varme lande og sejle. Jeg tager til Thailand og sejler med Naveren, som tager gaster ombord fra Phuket, mod at de betaler 260 kr/dg. Jeg ved, at der er ledige pladser efter uge 12 og frem til juni måned. Gå ind og kig på naveren.dk og få alle oplysninger eller ring til mig; jeg skal være skipper på båden fra d.17. marts og til d. 26. maj. Hilsen Kent tlf 4076 5432

Trine Søes billede

Tak for tippet Kent - og håber du er er kommet godt derud. Det kunne være rart, hvis du kunne uploade et par billede fra turen som inspiration. Så kan vi se, hvor smukt der er.

Kent Bajers billede

hej sejlere, er nu kommet hjem fra Thailand/Phuket- før planlagt.
Fordi der ikke tilmeldte sig flere gaster efter det sidste hold, som sluttede d. 12. april.
Og fordi båden måtte på land pga. en lækage i stålskroget.
Thailand er VARMT. Utrolig flotte steder omkring Phuket. Proppet med turister alle de steder hvor der er godt at snorkle. Billigt at gå ud og spise. Meget lidt vind i hvert fald på denne årstid. 10.000 km i et fly, hvor der skal proppes så mange som muligt ind - og 10.000 km tilbage....Meget varm vand at hoppe i. Flot klart vand mange steder. Ofte dårligt med nattesøvn pga. varmen. Spændende øer med overraskelser og billige taxaer. Det er mine oplevelser. Som I kan se er der en del malurt i bægeret.
Sagt lige ud: jeg gør det ikke igen.
Glæder mig til at sejle i DK med min smukke, hurtige og enkle Omege 42. og kunne nok også overtales til en tur til Kroatien, 2-3 timer i et fly.
Ved godt at vandet er koldt i DK, at der skal meget varmt tøj med, at det er dyrt at gå ud og spise osv osv, men jeg foretrækker det alligevel.
Men gi mig gerne nogle kommentarer.
Har selvfølgelig en masse billeder, som jeg kan oploade senere.

Trine Søes billede

Tak for dine betragtninger fra din tur - jeg glæder mig til at se billeder fra turen.

Er det fugtigt varmt eller tørt varmt?

Oplevede du tsunami varslet i sidste uge?

Annonce