Har det dårlige vejr haft indflydelse på din sæson?

Trine Søes billede
0
Din bedømmelse: Ingen

Sommeren regnede jo nærmest væk. Men jeg tænkte på, om det har påvirket din sejlsæson? Har du sejlet mere eller mindre?

Selvom jeg har sejlet en del i år, så måtte jeg alligevel afbryde sommertogtet, da det ekstremt svært at finde gaster, der gad at sejle i regnvejr. Jeg har også måtte planlægge sejladserne lidt mere end, jeg plejer - især vejr og vind har drillet mere end de plejer. Selvom vejret måske ikke var perfekt, så tænker jeg alligevel tilbage på turene, som noget af det bedste af sommeren.

File 4234

Der findes kun dårlig påklædning - regnbukserne og fleecen blev ekstra brugt i år

Hvad med jer andre?

Kommentarer

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.
Skipper Benjamin Götkes billede

ALtså det var meningen at jeg skulle have været til Polen, men grundet alle de mange lavtryk, måtte jeg nøjes med fyn rundt. Så man må sige at vejret i den grad har haft en inflydelse. Men det har den jo som en selvfølge for os sejlere. Jeg synes at vejret ikke har været det bedste i sommerferierne, men i Maj og September var det fantastisk! Håber på bedre vejr næste år, ellers kan det være man skal ud og investere i en ny sovepose Wink

Jacob Laugesens billede

I vores sommer tur passede det sådan at da vi tog fra Århus begyndte det at blive overskyet og regne over fastlandet.
Så var vi på Samsø hvor der var sol. Derefter på Fyn hvor der også var sol indtil vi sejlede hjemad med stop i Nappedam med sol. Da vi ankom til Egå igen var det med skyer bag ved os der havde forfulgt os fra Nappedam og da vi var på vej hjem i bilen kom regnen.
Så vores sejl vejr var super. Dog ikke med ret meget vind.

Der har dog ikke været så mange småture som vi havde håbet på. Delvist på grund af vejret.

Peter Henrik Tramms billede

hmmm
man ville jo nok lyve lidt hvis det dårlige vejr ikke har haft betydning for denne sæson. meeen vejret kan man jo ikke gøre noget ved selv om det er surt.
vi blev blandt andet blæst inde i søby på ærø. men vi var jo ikke de eneste. det blev så bare til lidt havneferie og en masse nye bekendtskaber. der var jo gratis bus på hele ærø. så øen blev efterset per bus. jooo vi havde enten for lidt vind eller for meget. men alt i alt en rimelig ferie i det sydfynske. drejø lyø et par dejlige steder at besøge. håber på bedre vejr med stabile perioder næste årer. vil gerne en tur til bornholm. mvh peter

Skipper Benjamin Götkes billede

forlidt eller for meget vind kender jeg til!
Jeg var 36 timer om at sejle fra Kerteminde til Svendborg. Der var godt nok sol, men totalt vindstille.

Elisa Bonnicksens billede

Jeg vil sige, at denne sommer, da lærte vi os selv at kende som sejlere samt på hinandens - det var første gang vi oplevede, at vindstyrke på 16 - 17 sek/m (fra MArstal til Hørup hav) - og med sejlbåden var det en udfordring af de store dimensioner- Båden klarede det rigtigt godt - det var nok nærmere, at vi blev overrasket af vindforholdene der satte os mentalt og fysisk på styrkeprøve. Vi sejlede over 16 timer - i stærk vind - der blev ikke talt meget, der blev knoklet på for holde sammen på troen på der snart var mulighed for ^gemme* sig lidt i læ, for samle indre styrke til fortsætte.

Vi fik båden gelejdet ind i en bugt, hvor vi troede vi skulle sove natten over - indtil en god ven ringede og sagde, at det kun blev værre imorgen. Så efter 1 times hvile, så var det bare afsted igen - hvor vi sejlede 1 meter frem, men blev kastet 2 tilbage - så for holde modet oppe, skiftes vi til at sidde ved roret, Peter er den eneste der kan finde ud af at skifte sejlforholdene - så han var nok den der var mest overdisponeret.

Kl.01 - kom vi endelig i havn - efter sejlet fra Svendborg ved 9 tiden om morgenen. Så jo, sommervejret har været udfordrende på en god måde - men jeg havde da gerne ønsket lidt flere dage, hvor solen virkede bare skinnede - mens vi lå i havn et sted:-)

Dennis Gunnersens billede

Nej, for vi har ikke båd...endnu. Vi er først nu gået i gang med at se efter en båd. Planen er at være bådejere senest den 1. maj 2012. Vinteren skal gå med at tage duelighedsbevis, som vi er godt igang med på aftensskolen. Derudover ska vi have styr på alt det tilbehør, man skal anskaffe som bådejer.

Vi glæder os som små børn, der ikke kan vente på, at det bliver jul til at få vores første båd. Vi skal kun sejle tursejlads. Men er det ikke sådan, at man er afhængig af vejret uanset hvad? Det er klart, at man hellere vil sejle i solskin fremfor regnvejr.

Annonce