Datinggruppe eller singlehandgruppe?

Noctilucas billede
3.666665
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 3.7 (3 stemmer)

Hej

Nu bliver jeg nød til at spørge:

Er gruppen hér til for at singlehanded sejlere kan mødes og sejle sammen, eller for sejlere der ønsker at date et menneske de deler en interesse med?

Når jeg i Google søger "sejler dating", så popper først denne gruppe på sejlnet op med overskriften "sejler-dating" og med link til gruppen "Single sejlere", og dernæst med en artikel fra 2011 der fortæller, at Gastebørsen på sejlnet.dk er oprettet for at fungere som en datingside der adskiller sig fra andre datingsider ved, at medlemmerne har interessen for sejlads til fælles.
Som jeg kan læse i Gastebørsen, så henvender denne sig nu kun til sejlere der ønsker at være gast på en båd eller søger en gast til en sejlads - og ikke noget overhovedet der handler om dating.

Hvad så med denne gruppe? Når man som ikke-medlem googler "sejler dating" og kommer ind på sejlnets single sejler gruppes formålsformulering og indhold, så får man indtrykket af, at gruppen mere er for folk der ønsker at finde en de kan udleve en sejlerdrøm med, frem for at finde en at date, altså at finde en kæreste - og jeg må da sige, at der er ganske normalt og også fuldstændigt anerkendt, at dating hænger sammen med at finde kærester, så når gruppen popper op som en "sejler dating", så må det forventes at gruppen har andet formål end at finde en at sejle sammen med...eller?

Der er faktisk meget få datingsider hvor medlemmerne kan søge efter specifikke interesser og nogle af disse sider, har end ikke sejlads som interesse - så det kan være hulens svært at finde en kæreste, soulmate eller bare en date, som har sejlads som fælles interesse - men trods dét at gruppen hér dukker op som første resultat på google, så synes jeg ikke det ser ud til at den fungerer ...men det kommer selvfølgelig an på, hvad hensigten med gruppen er...

Så: Hvad er hensigten med denne gruppe?
Og: Skaber gruppen faktisk kontakt mellem mennesker der søger en date?
Og en mere: Kunne sejlnet gøre noget mere for at fremme kontakten for singler der ønsker at date mennesker der har interesse for sejlads?

Nb) Jeg tænker, at dét at man skal bruge sin profil, der kan være ret personlig og også offentlig (profilen her på sejlnet er offentlig og kan søges på google), til at søge kæreste med, måske er en smule grænseoverskridende - hvilket også er grunden til, at der findes så mange datingsider hvor man kan oprette en mere anonym profil...

Kommentarer

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.
brandorffs billede

Ja gruppen er mig bekendt startet som en dating side.
Men stifteren af gruppen bruger hvist ikke sejlnet mere. Så vi kan ikke spørge.

Men som dating side tror jeg desvære ikke at den vil komme til at fungere. Da som du skriver at det er helt offentligt. Lidt som at lave en anonce på nogle skilte og hænge dem op. Men tidliger har der været noget auqa dating. For alle der er til havet om det er sejler eller kide surfer. Kan ikke finde denne mere. Og mig bekendt ved jeg ikke om nogle der hsr fået kontakt. Men tror også at det skal ligge uden for sejlnet. som ikke offentligt side for at virke.

Men som du kan se så er der også nogke indlæg om singelhand sejlads. Jeg tror faktisk at det bedste ville være at vi fik started 2 selvstændig grupper. Hvor det er klart hvad de handler om. Selv om at jeg er en af dem der passer ind i begge grupper.

Lars Hendriksens billede

Sjovt når ord sådan har flere betydninger, og nettet prøver at vejlede.

Jeg har så et lille indlæg i debatten, som forhåbentlig kan hjælpe den del af jer som er sejlere OG singler, for jeg frekeventerer selv Gastegruppen: https://www.facebook.com/groups/565447653480311 hvor jeg ved at en del af de som er med, er singler - turene organiseres tit fra Skippernetværket: https://www.facebook.com/groups/398869840201177/ hvor vi meget gerne vil have flere skippere m/båd, så vi kan arrangere flere hyggelige ture sammen.

En anden mulighed er netværket "NFS - Netværk For Singler" (http://NFS-Online.dk) som har en sejlergruppe med 116 sejlere (http://nfs-online.dk/group/lystsejlerne) som tit laver ture sammen, og her er alle singler, som bruger sejladsen til en sjov, anderledes og uformel måde at mødes på. Der er sikkert flere muligheder på nettet, men ovenstående ved jeg ihvertfald virker og er aktive.

Smil fra en SingleHand sejler Smile
Lars

Annonce