Yachtskipper 3 kursus online (Y3) anbefaling ?

Allan Lavridsens billede
5
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 5 (1 stemme)

Hej allesammen,

Kan nogen anbefale et godt sted at tage et Yachtskipper 3 kursus online (Y3) ? Er kun interesseret i online kursus, da vi er hård arbejdsramte Smile

mvh Allan

Kommentarer

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.
oems billede

Desværre, kender ikke nogen on-line Y3-kurser. På www.duelighed.dk ligger der dog en del nyttige opgaver, som kan gavne indlæringen og bestemt hjælpe til prøven, som fokuserer meget på paratviden om lanterner, signaler m.v.

Jeg ville personligt vurdere stoffet til at være for kedeligt til at jeg ville kunne kæmpe mig igennem on-line. Det er naturligvis individuelt.

Det man lærer ligger desuden efter min mening ikke langt ud over duelighedsbeviset. Jeg mener ikke jeg har haft speciel 'faglig' værdi af Y3-beviset. Andre kan være uenige, - men jeg mener ikke det er indsatsen værd, medmindre man skal bruge beviset helt konkret eller skal videre med et Y1-bevis fordi man så skal bruge det helt konkret.

I øvrigt løber det op over ca 5000,- (så vidt jeg husker) at få beviset.

Tog min Y3 for ca 3 år siden i Århus. Det sjoveste ved kurset var faktisk de øvrige deltagere og snakken med dem omkring sejlads, deres både, drømme osv. Og for den sags skyld også instruktøren. Jeg tog det fordi jeg fulgtes med en sejlkammerat, som har en båd der er over 15 meter, så han skulle jo have Y3-beviset. Det skal jeg ikke.

Allan Lavridsens billede

Hej OEM,

Tak for dit svar. Jeg tror du har ret i at materialet er ret kedeligt, men det er nok desværre ikke realistisk at tage lang tid ud af kalenderen for at sidde på skolebænken. Måske kan Trine og jeg holde kampmoralen oppe sammen:-)

mvh Allan

Erik Lundbyes billede

Rigtig god oplysning OEM, man bliver ikke nødvendigvis en dygtigere sejler af en y3 eller y1, det er den grundlæggende viden og erfaringen der giver sikkerhed.

Annonce