Oprettelse af ny gruppe for de nye, men de "gamle" bedes bidrage med deres viden

Dannys billede
4.666665
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 4.7 (3 stemmer)

Som titlen næsten siger det. Det er for at gøre opmærksom på gruppen som jeg har oprettet på sjjlnet.dk.: http://sejlnet.dk/grupper/os-der-skal-have-vores-foerste-baad/

Det er en gruppe tiltænkt spørgsmål og vidensudveksling for os nye inden for faget, som en dag vil have vores første båd. Men det er særlig de mangeårs erfarne derude som kan hjælpe os på vej med gode svar og opsparet viden. Så det håber jeg flere vil bidrage med. På forhånd tak.

Kommentarer

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.
Trine Søes billede

Kanon ide Danny

bendsens billede

Der er jo ingen af os, der er født med et salingshorn oppe i rumpetten, så selv om det er nogle år siden, har vi alle været nybegyndere på vandet. Og der er ingen dumme spørgsmål, kun dumme og arrogante svar.

Jo bedre hjælp vi kan give her, jo bedre medsejlere får vi ude i det blå.

Allan Stenders billede

Godt skrevet Bendsen, kunne ikke være mere enig.

Frank Anholms billede

Tak fordi jeg må være med, jeg så et indslag om rulleforstag men fandt ikke ud af om der var et i overskud. Jeg står og mangler et til en Drabant 21 ( 22 ). Jeg tror forslagene er lige lange på en D.21 og D22. Kan nogle i denne debat hjælpe mig vil det rede min sommer, med sejlerhilsen, Frank Anholm.

Frank Anholms billede

Hej Trine Søe. Jeg kan ikke finde ud af at indsætte hele min profil, billede og evt. Tekst, kan du hjælpe mig? Sejlerhilsen, Frank Anholm..

Annonce