Din drømmebåd

Trine Søes billede
5
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 5 (1 stemme)

Hvis du ikke skulle tage hensyn til økonomi, familien, kæledyr, naboen, havnefoged og havdeplads - hvilken båd ville du så købe?

Hvis der var frit valg på alle hylder, vil jeg nok købe en Faurby 424E. Jeg er forelsket i Faurbys håndværk, de små detaljer i apteringen gør forskellen. OG så kan båden sejle Smile

Hvad ville du købe, hvis der var frit valg?

Kommentarer

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.
Lars Helboes billede

Jeg er lun på den nye Dragonfly 32.
Flot håndværk, men den er lidt dyr Wink

Lars

Rene Hornshøjs billede

XC50 fra X-yacht står højst på min seddel. Jeg ser disse dejlige både hver gang vi sejler da vi jo skal forbi værftet for at komme ud af fjorden, og når man ser nye ejer få overdraget båden, ja så rejser de små hår sig på armen.XC 50 ville opfylde alle drømme og behov der måtte være eller komme.
Se her : http://www.x-yachts.dk/seeems/74400.asp

René

Mikkel Skovsens billede

 

Så skidt så hopper jeg også med på denne her leg 

ville da ikke blive sur hvis der lå sådan en her til mig når jeg kommer til Egå idag eller i morgen

men ellers kan de godt glemme det vil ikke vente længere på den drøm

så bare kulfiber sejl og en foldepropel til maxien Smile

Sad Nå Heller ikke ÆV ÆV

Så må jeg spare sammen

 
LAGOON 560. I størrelsen over 50 ft. har Lagoon tidligere haft to modeller, Lagoon 500 og den nye 620. Nu kommer der en ny model midt imellem de to.
Lagoon 560 bliver en ”lillesøster” til 620, som vil sætte en helt ny standard i sin klasse – både med hensyn på komfort og design. Lagoon 560 vil blandt andet have en flybrigde med meget stor komfort og plads for både gæster og ejer, noget man normalt kun ser på langt større katamaraner.

 
Lagoon 560 vil blive leveret i en 4 eller 5 kahytsversion med mulighed for en eller to ”crew” kahytter. Prisen vil ligge på ca. 750 000 Euro plus moms, og afhængig af udstyr. Groft regnet med en eurokurs på 7,5 vil det sige ca. 7,0 mil. kroner for en «flydende luksusbolig» (målene 17,07 x 9,44 m), med et areal på hele 161 kvadratmeter. Catamaran Yachting sørger for, i det omfang det er muligt, at båden får en passende havneplads i en havn efter dit ønske.

 
 
 
 
 

 

 
 

 

Bent Hansens billede

Har skam fået min drømmebåd, selvom den lige pt. giver udgifter som jeg gerne ville have været foruden. Ligger på værft i Aabenraa og får monteret ny motor.

oems billede

Jeg købte min drømme båd sidste år. Alligevel drømmer jeg videre.

Man kan blive ved med sin drømmebåd (ellers var det jo ikke en drømmebåd).

Jeg drømmer om forbedringer på den. Den måtte da gerne sejle stærkere. Kahytten måtte gerne være 'hyggeligere', lakeres/olieres op osv. Jeg ville gerne have et lille bovspryd og en gennakker til. Jeg ville gerne have storsejlsfald ført til cockpit. Jeg skal have gasinstallation og gaskomfur udskiftet (det fungerer udmærket, - men æstetikken...!!). Jeg mangler en brændeovn ( det er hyggeligere end webasto'en, æstetik!!). Mangler gardiner at trække for. Mangler nyt betræk på nogle sæder. Vinterpressenning under mast mangler.

Men man bliver nødt til at gå på kompromis flere steder. Uanset økonomi.

Man kan ikke både sejle stærkt og have et flydende sommerhus. Man kan ikke sejle stærkt/krydse godt hvis man samtidig skal have det sejlmæssigt let (rulleforstag) osv..

Skal den være let at vedligeholde eller må den være af ældre model?

Skal det være en masseproduceret eller en one-off (hvor høj grad af image-værdi sætter man i den). Jeg tror man skal vurdere æstetikken højere end man måske umiddelbart forventer. Altså mere one-off end masseproduceret.

Osv..

Torben Jørgensens billede

Ydmygt!
Xp-33 anmeldt her på siden. Synes det ligner en båd for mig. Hurtig, Ok plads om læ, kan håndteres af én, Sexet og lækker som hustru!!

Tongue

Meeen... så er der lige det med slanterne... som Trine også hentyder til!

HOs billede

Hvad er en drømmebåd.
Er en drømmebåd en der ikke kan gå ind imellem std. pælebredde? så der kun er P-mulighed ved havnemolen?
Er en drømmebåd en båd hvor der minimum skal være 4 personer for at sejle på forsvarlig vis?
Er det en drømmebåd hvor ejeren er på stikkerne hele tiden når ungerne hygger sig med snoller i de dyre hynder?
Er det hyggebåd når man ikke kan sømme et ur eller galleri op på skottet, fordi det ødelægger helhedsindtrykket og gensalgsværdien.
Er det en drømmebåd når man køber en Najad xxxx til flere mille og springer op og råbe, stram fortøjninger, du skal længere ind, du driver herover, hold igen, du skal have flere fender der hvor jeg ikke har nogen, o.s.v slap dog af stodder, den sidste finish mand er sgu da ikke død endnu.
Jeg var lige ved at sige "tag det dog rolig mand, se hvor rolig jeg tager det" jeg har nemlig en båd der må bruges, og børn og børnebørn er så hjertelig velkommen incl. snoller og is.
En drømmebåd er en båd der er betalt og må bruges, så slapper man mere af når man ramler ind i naboens
millionbåd på afbetaling.
Bare min mening,

Allan Lavridsens billede

HO, du er jo en filosof ...

Jacob Laugesens billede

Det lyder som om du har mødt den type et par gange. Jeg kunne da også godt bruge mere luksus end vi har nu, men det vil nok ikke gøre mig meget mere lykkelig end jeg er på vandet i vores Granada 27 der er helt betalt og tåler at blive brugt. Jeg mener dog altid at man skal turde at bruge det man har, for ellers er pengene jo spildt.

Så jeg er rørende enig med dig.

HOs billede

Ja Jacob, vi var lige så lykkelige i vores gamle Maxi87 som vi er i den yourgurtbæger vi har i dag.
Jeg er mere lykkelig når jeg kan sømme og skrue som det passer mig, og gøre det hele mere praktisk.

Som på dettte foto:

https://picasaweb.google.com/110264661034307730746/Bavaria#5400371803026189202

Jeg skal ikke tænke på gensalgværdien, men gøre det hele praktisk i stedet.

Jeg ville da gerne have en Dehler 41 - som er den fineste båd som også er anvendelig, men den lille socialhjælp jeg oppebærer hver måned, kan ikke betale den kontant, og så er jeg jo ikke lykkelig:-)

Ovenstående er skrevet med et glimt i øjet, men passer nu meget fint alligevel.

mvh
HO

Mikkel Skovsens billede

Fik lige et godt grin der
Som du da kan udtrykke dig Smile
så drømme båd er og bliver ved med at være
Drømme Båd

Annonce