Heldækkende presenning til Saga 24

Bent Hansens billede
5
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 5 (1 stemme)

Er der nogen som har en heldækkende presenning til en Saga 24 som kan oplyse mig om hvor de kan købes.
Jeg kunne godt tænke mig at få båden pakket helt ind så vinden ikke kan få fat i noget og ødelægge det. Fik både kaleche og presenning revet i stykker under den sidste orkan, så derfor er en heldækkende presenning ønskelig.
Mvh.Bent.

Kommentarer

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.
Bent Hansens billede

Da jeg ikke nåede at få fat i en heldækkende presenning der er syet specielt til båden, måtte jeg nøjes med det næstbedste, en ganske alm. presenning der er syet lidt i facon i stævnen, og det er en god løsning hvis ikke man kan få fat i en specialsyet. Presenningen stod sin helt store prøve under den sidste storm som ramte vestkysten, og den holdt uden at give sig overhovedet. Billedet er taget den 5 januar, en lille uge efter stormen og viser hvordan presenningen sidder efter en kraftig storm direkte ind i stævnen. Alt i alt har det kostet ca 2300 at sikre båden mod indtrængende vand ved storm, og de penge er godt givet ud. Mvh.Bent.File 5462    File 5461

Trine Søes billede

Hej Bent

Det ser da godt ud. Men er du ikke bekymret for kondens, svamp og råd? Jeg tænker, at det må være ideelt at gro under en tæt presenning?

Trine

Bent Hansens billede

Hej Trine. Nej egentlig er jeg ikke bekymret, der står en båd magen til der er dækket mere af og der er ingen problemer, men nu må vi se hvad der sker, og jo selvfølgelig skal der ses til den ind imellem, men bekymret, nej ikke endnu. Smile
Mvh.Bent.

Bent Hansens billede

Har dags dato den 11-03-2012 været inde i båden, for at se efter fugt, fandt ingenting, der var både kaffefilter og klude i skabene, og disse var fuldstændig tørre, selv kaffebønnerne var som da de blev hældt på dåsen, ydermere havde jeg med vilje ladet noget savsmuld ligge på dørken, og det var ligeså tørt som den dag vi pakkede båden ind, så ikke nogen bekymringer om fugt overhovedet. Der var ikke engang antydning af lugt fordi det havde været lukket til, og det glædede mig meget.

Bent.

Trine Søes billede

Hej Bent

Hvor godt! Det er da super, at du bare en knastør båd. Er du gået i gang med at forårsklargøre Sagaen?

Bent Hansens billede

Hej Trine. nu er det godt nok længe siden, men jeg er først kommet igang med forårsklargøringen nu, vejret har simpelthen været for dårlig, men bedre sent end aldrig, fik taget presenningen af i sidste uge og alt var i den skønneste orden, ingen fugt problemer overhovedet, ej heller dårlig lugt. Bunden er nymalet. Har sat sprit ny kaleche på og er begyndt at polerer fribordet, dette foregik i 18 sec/m vind men det gik alligevel, mangler i skrivende stund kun styrbords side, og få tjekket motoren, så ryger den i baljen igen så vi kan komme på nogle sejlture hvis ellers vejret på vestkysten vil arte sig.

File 7231  File 7232  File 7233

Det sidste billede er af fjorden med 18 m/sec, små hidsige bølger der bare bliver ved med at komme, Billedet er taget i den ende af fjorden hvor der er mest læ.

Annonce