Erfaringer med Bladt diesel

Bent Hansens billede
0
Din bedømmelse: Ingen
55° 50' 57.3936" N, 8° 16' 39.3024" E

Lidt opfølgning på mine erfaringer med den nye Bladt diesel som jeg fik monteret i båden i august 2012 og det er så nu 4. hele sæson jeg skal i gang med, med den nye motor.
i 2012 hvor motoren blev installeret kørte det hele som smurt, ingen problemer.
I 2013 Var der nogle småting, såsom en kølerslange der sprang, en utæthed omkring bundproppen til olien, proppen var slet ikke spændt. efter dette gik dieselpumpen i stykker, det vil sige den blev utæt sammen med et par små diesel slanger, alt dette blev udbedret uden der blev stillet spørgsmål fra Peter Bladt, og siden har motoren kørt som den skulle, selv efter en lang og nogle gange hård vinter, blev båden pakket ud, og diverse filtre skiftet ud, og motoren blev startet op og kom i første hug, og har gjort det lige siden, så alt i alt er jeg utroligt godt tilfreds med investeringen i en Bladt diesel, den er både økonomisk og nem at have med at gøre, reservedele som oliefiltre og dieselfilter er lette at skaffe hjem fra Bladt diesel og kommer rimeligt hurtigt.

Peter Bladt stod for alt hvad der havde med den nye motor at gøre, lige fra indkøb til installation og service samt udregning af størrelsen på en ny propel, hvilket i øvrigt har givet lidt mere fart i båden i forhold til den gamle Bukh motor.

Jeg kan kun ud fra mine erfaringer anbefale en Bladt Diesel.

Mvh. Bent Hansen en glad og tilfreds ejer af Bladt diesel 21 HK motor

Annonce