Sprayhood til Maxi Magic

Trine Søes billede
5
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 5 (1 stemme)

Vores sprayhood er gået i stykker, og vi skal selvfølgelig have en ny. Er der nogle maxi ejere, der kan anbefale en god en?

Kommentarer

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.
Jørgen Bom Frandsens billede

Hej Trine. Jeg kan se at dit spørgsmål er fra juli, så jeg er ikke klar over om du har fået løst problemet. Jeg har kun haft min Maxi siden marts 2011, men før havde jeg en Saga27 og brugte Schultz i Kolding, og kontaktpersonen i firmaet er Erik. PS! ved fremstilling i vintermånederne gives der en rabat,
Her er link

Sejlerhilsen Jørgen

Trine Søes billede

Tak Jørgen. Jeg har endnu ikke fået løst problemet. Jeg tror løsningen bliver, at jeg selv prøver kræfter med at lave en. Jeg har jo mønstret fra den gamle.

Går det helt i fisk, må jeg have hjælp.

Trine

Søren Jarl Christensens billede

Jeg er selv ved at sy en ny sprayhood til en Maxi 77. Har samtidig startet en lille biks med udstyr til gør det selv folket, så hvis i mangler grej så send mig en mail og jeg laver en god pris på det i mangler til sprayhood ect.

Allan Lavridsens billede

Hej Søren, hvad er det for noget gear du har ?

Flemming Praems billede

Hej Søren
Ruderne i sprayhooden til min Maxi 95 er ved at trænge til en udskiftning. Er det noget du har og hvilke mål ligger de i. Det er blød plastfolie.
Hvad er m prisen.

Mvh
Flemming

Andys billede

Jeg er også nysgerrig.. Også hvor i dk du bor?

Søren Jarl Christensens billede

Hej Andy,
Jeg bor lige nord for Horsens - du er selvfølgelig velkommen til at afhente en bestilling, men ellers bliver det sendt.
Med tiden kommer der også en E-shop, men indtil da sender du bare en mail så vender jeg tilbage med pris ect.
Jeg forhandler bla. sejldug, rudefilm, fittings, sejlringe, vridere, værktøj ect. Hvis du gerne vil frisket interiøret i båden eller hjemmet op, så forhandler jeg også alt til møbelpolstring.

Andys billede

Hvad med priser. Hvor kan jeg se dem??

Vi har ofte ville sy et oversejl til cockpittet så vi kan sidde ude når duggen falder eller det regner. Men prisen på sådan noget kalechestof eller sejldug plejer at koste en lille 3 længe bondegård.

Søren Jarl Christensens billede

Jeg har fået en del henvendelser fra folk der gerne vil sy deres egen sprayhood ect. Pt. har jeg ingen hjemmeside hvor i kan se priser og materialer, men jeg skal få sat det igang med det samme. Indtil da sender i mig blot en mail med de ting i skal bruge og så vender jeg tilbage.

Andys billede

Hvad er forskellen på sejldug og kalechestof??

Søren Jarl Christensens billede

Ikke rigtig nogen, sejldug er egentlig en gammel betegnelse og kendetegner stof der er meget tætvævet. Når man køber det som vi i dag kalder kalechedug, er det en "sejldug" altså tætvævet stof der oftes har fået en acryl-coating og kan holde til vind, sol og vejr.

Annonce