Fedt.

Jacob Laugesens billede
0
Din bedømmelse: Ingen
56° 3' 58.4784" N, 10° 7' 53.6628" E

Jeg har skilt to af vores spil ad og er ved at rense dem, da det fedt der var i dem var blevet så tørt at det dryssede ud som pulver.

Nu skal jeg så have noget nyt i. Der kan jo selvfølgelig findes noget der er lavet til spil som koster en formue. Er der nogen særlig grund til at bruge det istedet for noget standard marine fedt?

Jeg skal også have smurt rorstammen hvortil jeg regnede med at købe og bruge bruge normalt fedt.

Jeg køber selv smøremidler på arbejdet og ved at der er forskel i hvad de forskellige typer kan klare (vi har special fedt til 2500kr plus moms for 400g). Men jeg kan ikke se at tænder og lejer i et spil får de store belastninger eller temperaturer.

Er det også bare noget smart noget når de skriver på pakkerne til marine fedt at det klarer salt godt. Salt nedbryder da ikke fedt. Jeg har forresten gode erfaringer med at bruge kobberfedt ved montage af skruen så den er til at få af igen.

Jeg glæder mig til at høre hvad i har af erfaringer.

Kommentarer

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.
Jesper Thomsens billede

Jeg købte spilfedt til mine gamle spil, syntes nu ikke det var så dyrt, man bruger jo kun meget små mængder.
Til alt andet bruger jeg Bel-Ray fedt, som jeg har købt til motorcykel, det er saltvandsfast og syrefrit.
I teorien bør man nok ikke bruger kobberfedt på båden, da det jo indeholder kobber og derfor kan give tærring, hvis man bruger det på et metal der ligger lavere i spændingsrækkefølgen.

Annonce