Delebåd

Delebåd

Partnere/familier søges til delebåd i Århus

Vi er familie på 2 voksne og 2 børn (og hund) som drømmer om en større båd. Vi har indtil videre kunnet klare os på vores PD 26, men må nu indse at vi mangler plads.

Efter længere tids overvejelse er vi nået frem til at en delebåd er det rigtige for os. Der er selvfølgelig nogle faldgruber men fordelene er langt større.

Jeg forestiller mig at vi er 2-3 andelshavere som sammen køber, vedligeholder og bruger båden med udgangspunkt i Dansk Sejlunions delebådskontrakt.

Typemæssigt er vi til komfort og tursejlads - men det gør bestemt ikke noget at det er en god sejler Wink
Det er primært undertegnede der bidt af sejleriet, så hvis dem der havde lyst kunne finde ud af at tage en tur/kapsejlads i ny og næ ville det da absolut være en fordel.

Af både tænker jeg 33 fod plus/minus og jeg forestiller mig at hver part kan erlægge i omegnen af kr 100.000 - 150.000 til en start. Vedligehold, havneplads, forsikring kan nok gøre for omkrig 1000 kr pr andel om måneden hvis vi er 3.

Bådtyper kunne eksempelvis være Hanse, Jeanneau, Beneteau, Bavaria, Dehler, en ældre Najad eller noget helt syvende.

Hvis det kunne være noget for jer, eller blot har vakt en lille interesse, så kontakt mig endelig for en snak.

Med venlig hilsen

Lars Løvgreen - Åbyhøj, Århus

Mail: lars@lovgreen.dk
Tlf.: 51 78 44 13

Sejlere søges til delebåd i København

Hej! Vi er et par i 30'erne med en lille dreng, der søger folk til en delebåd. Vi har sejlerfaring og har pt. en mindre båd. Sigurd arbejder til dagligt med skibsmotorer. Vi har mulighed for havneplads i Svanemøllen. Vi har kig på mellemstore både af denne type eller lignende: http://www.tempobaadsalg.dk/boat.php?id=148022&language=da Vi håber at høre fra jer! Vh. Maja og Sigurd

Annonce