Stor sejlbåd, perfekt til at bo på sælges.

Michael Skovbons billede
0
Din bedømmelse: Ingen
55° 25' 14.5236" N, 10° 27' 17.1828" E

Stor rummelig velsejlende 45 fods sejlbåd sælges pga helbredsproblemer, den er bygget og søsat i Californien, hos Columbia yachts.
Den er uhyre kraftigt bygget, forsynet med lang bulb køl som går over i stor rorhæl i stål, som styrer et ror på str. med en person. Motoren er en Perkins 85 HK tilsluttet en tank på ca 600-700 L + reservetank på ca 300 L. Vandtanken rummer 1000 L.
Der er røde sejl, som har været i brug, der medfølger helt nye sejl (hvide) alle i kraftig langturskvalitet, båden er udstyret med rulleforstag samt rullebom, der er koldt/varmt trykvand, opvarmet af motor eller el. Der er forkahyt, toilet i gangen til denne, kabys, samt dinette, stort opholdsrum, agterkahyt med eget WC/bad.
På det seneste har båden blevet brugt som bopæl og har derfor været opvarmet og er knastør overalt. Der er fuld ståhøjde overalt i båden, masser af stuveplads, mange indbyggede skabe.
Udenfor går man heller ikke og kanter sig afsted, det er godt nok et flush dæk, men med brede vandrette flader til at gå på.
Se billeder på http://www.odenselystbaadehavne.dk/Dansk/Summerwind.php
Priside: 485000 kr
Tlf 26236561

Kommentarer

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.
AnneFs billede

Hej sømænd
hov nu fattede jeg at lave et rigtigt indlæg...beklager dobbeltkonfekt - se indlæg skib til helårsbolig

Jeg er klar over at dette er en gammel annonce jeg kommenterer på, men min teknisk snilde rakte ikke til at oprette nyt indlæg... Jeg vil høre, om I her i gruppen måske kan hjælpe med at finde den rigtige båd at bo på. Jeg har længe haft en drøm om at bo på vandet og var i første omgang på udgik efter en decideret husbåd, men efter jeg har set nogen og talt med havne og kommuner er valget istedet faldet på en regulær båd der kan sejle og som er isoleret, så jeg kan bo der hele året.

Hvis jeg bare skulle have en båd vil jeg jo gerne have en sejlbåd, men med mit kendskab (som er lille) er det mit indtryk at jeg for at få ordentlig plads (fladt dæk, ståhøjde og ikke al for meget kanten rundt) skal gå efter en motorbåd, trawler, flodbådsagtig skib. Hvad er jeres erfaringer - hvad bor I på og hvorfor fungerer det godt for jer?

Jeg er ok handy, men synes projektet med at sætte sommerbåd istand til helårsbåd lyder lidt uoverskueligt. Jeg vil have brug for at fuldisolere og da næsten alle både er træfarvet indvendigt har jeg brug for også at slibe og male alt træværk. Kender I nogen som vil kunne lave dette? Jeg bor gerne primitivt og går på kompromi med seljegenskaber mv for at få noget der rammer mit budget. Men gode råd og tanker omkring renovering modtages med kyshånd - jeg har omkring 250.000-3000.000 totalt

Jeg har kigget på et par både, som er det jeg vil kalde store badeænder - fx denne: http://www.boatshop24.com/dk/veha-hollandia-1000-ak/motorbaad/1036333?op...
men her er altså arbejdet med at gøre den helårsvenlig. Umiddelbart ser størrelsen dog god ud.

Har I nogle andre bud og input hører jeg dem gerne.

Håber at høre fra jer her i gruppen.

VH Anne

Michael Skovbons billede

Hej Anne, Du har ret i din antagelse, båden er solgt, men min hustru og jeg skal da gerne give et råd eller 30, men kan du ikke skrive på email istedet, jeg er ikke her ret tit. KittPandrun@gmail.com
Mvh Michael

Annonce