Bådudlejning i Grækenland

Trine Søes billede
5
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 5 (1 stemme)

Er der nogle, der har nogle gode erfaringer med et eller flere bådudlejningsfirmaer i Grækenland? Vi påtænker nemlig to ugers sejlads dernede til sommer.

Kommentarer

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.
Jegvan Åkerstrøms billede

Hej Trine

Vi har sejlet i det Græske de sidste 4 år. Vi startede med at leje båd, men har nu vores egen Beneteau 50 liggende på Corfu. Vi lejer den faktisk ud + nogle mindre både. Jeg vil selvfølgelig foreslå du kigger på vores hjemmeside www.sagacharter.dk men jeg kan give gode råd om sejlads og områderne uanset om du lejer båd via os eller ej. Jeg har lavet en FAQ sektion på hjemmesiden med svar på mange ting vedr. sejlads i det Græske der er også links til billige fly fra DK til Grækenland.
Siden www.sailingissues.com har også mange oplysninger om sejlads i Grækenland og Tyrkiet.

ErikCs billede

Vi lejede sidste efterår (uge 41) båd på Korfu. Vi lejede gennem Jegvan/sagacharter en Sun Odyssey 35 fra 2005. Arrangementet fungerede perfekt, men vi lærte, at vi skal tjekke de detaljer, vi i det daglige finder væsentlige.

To eksempler:

*Der står, der er godkendte redningsveste:-)). I vores tilfælde betød det, at der ude i forpikken under madras og krydsfinerlåg befandt sig sådan nogle store klodsede veste til at tage på, når skibet er ved at synke, I ved, de, der findes i skibskisterne på udflugtsbåde. - Så vi ville gerne have vidst, at vi selv skulle medbringe veste, og bådudstyrsbutikken i Gouvia Marina åbner først på mandag.

*Holdingtank er åbenbart ikke en selvfølge på en moderne cruisingbåd. Så du er på den, når du skal og ligger for anker (sammen med 30 andre både) i en vidunderlig bugt og børn og mand svømmer i det krystalklare vand omkring båden.

God tur

Jegvan Åkerstrøms billede

Redningsvestene på charterbådene skal være godkendte af myndighederne og have nok opdrift, det gør desværre at de også er ret klodsede.
Man kan normalt få udleveret alm. veste ved checkind... Jeg har efterfølgende indskærpet over for Vasilis at han skal sørge for at have nok til både børn og voksne !

Annonce