Thyborøn Havn

3
Gennemsnit: 3 (2 stemmer)
Tankskibsvej 4
Thyborøn 7680
Danmark
56° 42' 21.4776" N, 8° 13' 20.3592" E

Thyborøn Havn er dejlig i østenvind. Så er der lunt og behageligt. Der er en god læmole lige ved lystbådehavnen, der ligger yderst mod havet. Molen er det perfekte sted at sætte grillen op. Man har vestensolen ind, og samtidig læ for vinden.
Havnen er sjældent fyldt, så der er altid en plads at få. Hvis det er vestenvind skal man nok ikke lige vælge én af pladserne i den vestlige del af havnen, for sandet fyger op over læmuren og ned på båden. Vælg midter-udliggeren eller en pæleplads i læ af de røde barakker i stedet, hvis det blæser fra vest.
Der er næsten altid både, der ligger og får pusten efter en tur over nordsøen, eller både, der ligger og venter på godt vejr inden de stikker over havet. Det er altid hyggeligt at få en sludder med besætningerne fra Norge, Holland eller Tyskland om deres oplevelser i Limfjorden eller andre danske farvande.

Hvis du er til billig gourmet-fisk, så besøg restaurant La Mar som ligger 10 minutters gang fra havnen.

Det er muligt at købe diesel og benzin på tankstationen på Harboørevej.

Havnen kan varmt anbefales, det er altid en oplevelse!

Kommentarer

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.
Kennett Winsløws billede

Kommer der til sommer

wsjs billede

Nordre Inderhavn, der om sommeren fungerer som lystbådehavn, er af en eller anden grund meget urolig, selv om den skulle ligge fint og beskyttet længst inde. På en eller anden måde bliver enhver bølge der opstår i havnen reflekteret og forstærket i molerne, så man ind imellem ligger og danser rundt uden at kunne se nogen grund til det.

Annonce