Rudkøbing Lystbådehavn

3
Gennemsnit: 3 (4 stemmer)
Havnepladsen 22
Rudkøbing 5900
Danmark
54° 56' 29.76" N, 10° 42' 42.48" E

Rudkøbing Havn er placeret midt på vestsiden af Langeland. Rudkøbing er en gammel Købstad. Lystbådehavnen, der er placeret i havnens østlige side, rummer cirka 300 pladser i alle størrelser.

Lystbådehavnen byder på fine toilet -og vaskeforhold, og der er lys, vand og strøm på alle broer. I havneområdet eller i byen findes de fleste nødvendige faciliteter. Gæstesejlere kan få adgang til lokalerne i Rudkøbing Sejlklubs klubhus. Fra både klubhuset og terrasse er der en pragtfuld udsigt over Det sydfynske Øhav.


Der findes også trådløst internet i havnen. I klubhuset er der opstillet en PC, hvor man ligeledes har adgang til internettet.
Ønsker du at stille din sult, så har du også mulighed for dette på restaurant Neptun eller restaurant Skudehavnen. Der er mindre end 5 minutters gang til byens handelsgader - her findes der også spisesteder og alle former for indkøbsmuligheder.
 

Rudkøbing Sejlklub har hjemhavn i Rudkøbing Lystbådehavn.

Seværdigheder

Det gamle apotek i Rudkøbing byder på en spændende apotekerhave, hvor der om sommeren vises rundt. Apoteket har også en sjælden samling af gammelt apoteksinventar. Udstillingen omfatter to butikslokaler, et fra 1700-tallet og et fra 1800-tallet samtet flot gammelt damplaboratorium. Det koster 25 kroner at få en rundvisning i haven og på apoteket.

Kommentarer

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.
nick steffensens billede

Der findes ikke længere en sejlerbutik i Rudkøbing. Men byggemarkedet ved færgehavnen, har en lille sejler afd. Sejlmageren er også særdeles hjælpsom. God vind

Christian von Leck Østergaards billede

Det er de sjoveste havneafgifter jeg nogen sinde har set. Eller er de blevet blandet lidt?

Finn Johannsens billede

En udmærket havn, men er blevet for dyr. Vi kom her ofte hvert år, men nu finder vi en nærliggende havn.

Annonce