Kramnitze Havn

2
Gennemsnit: 2 (1 stemme)
Havnegade 2
Nakskov 4900
Danmark
54° 42' 23.5116" N, 11° 14' 59.0136" E

File 2405

Kramnitze havn er placeret på Lollands sydkyst mellem Rødby havn og Albuen. Kramnitze er en hyggelig sommerby med en lille havn, hvorfra der gennem mange år har været drevet bundgardsfiskeri fra mindre fiskerbåde. Idag drives der fortsat fiskeri, så det vil være muligt at købe en skrubbe fra en af bådene. Havnen byder ikke på de store faciliteter, men der en campingplads nær ved, der hedder Western Camp. Her kan du til gengæld opleve ægte western stemning med sherif, fængsel og saloon. Der er mange aktiviter på campingpladsen, legeplads, minitog, æsler og heste er blot nogle af mulighederne.

Der er super lækker badestrand lige ved siden af havnen.

Der er cirka 9 kilometer ind til Dannemare, der er den nærmeste større by. I Dannemare findes en dagligbrugs - har du brug for større butikker eller specialbutikker skal du til Rødby, der er cirka 11 kilometer væk.

Seværdigheder

Lalandia befinder sig cirka 12 kilometer væk fra Kramnitze havn. Lalandia byder på stort indendørs vandland, der nok skal beskæftige familiens vandhunde. Udover vandland er der mulighed for at bowle, spille badminton, skyde med bue og pil, få massage, spille minigolf og meget mere.

Safariparken Knuthenborg kunne være en spændende udflugtsmulighed, der er cirka 25 kilometer til løver, giraffer, zebraer og andre spændende oplevelser.

Annonce