Hellerup Havn

3.25
Gennemsnit: 3.3 (4 stemmer)
Strandparksvej 38
Hellerup 2900
Danmark
55° 43' 54.8148" N, 12° 34' 53.1984" E

Hellerup havn er placeret nord for København ud til Øresund. Havnen har plads til cirka 100 både og er et godt alternativ til Københavns Havn.

Restaurant Hellerup Sejlklub er placeret på havnen, og byder primært på dansk mad. Udsigten fås ikke bedre, herfra er der udsigt udover hele havnen og stranden omkring havnen. Priserne er rimelige.

Der er et offentligt toilet mod nord på Onsgårdsvej. Aflåste toiletter og badefaciliteter ligger inde i gården under trappen op til restauranten. Dørkoden udleveres af havnepersonalet. Der er gode busforbindelser til Københavns centrum. Hellerup station er placeret cirka en kilometer fra havnen.

Hellerup Sejlklub har hjemhavn i Hellerup Havn.

Seværdigheder

I tæt tilknytning til havnen ligger Rosenhaven og Staudehaven, der sammen med Hellerup strand udgør Hellerup Strandpark. Tag en vandring mellem skønne stauder og smukke roser.

Experimentarium er er en udstilling, hvor du selv kan prøve kræfter med de fysiske love. Leg dig til viden dækker meget godt over Experimentariums koncept. Udstillingen skifter løbende, og det er sjovt både for voksne og børn.

File 2687

Experimentarium byder på spændende oplevelser

Annonce