Brøndby Lystbådehavn

3
Gennemsnit: 3 (1 stemme)
Brøndby Havnevej 20
Hvidovre 2650
Danmark
55° 36' 33.1416" N, 12° 26' 32.8992" E

File 2585

Brøndby havn er placeret på nordsiden af Køge Bugt og Vest for Amager. Dermed er havnen den nordligste havn i Køge Bugt.

Vaske- og tørremønter kan købes på havnekontoret. En vaskmønt koster 20 kroner og en tørremønt koster 5 kroner, og der kan ikke reserveres vasketid. Der er toilet og badefaciliteter i klubhuset - adgangskort købes i forhallen. Yderst på syd-øen, lige overfor indsejlingen, ligger Havmågen, der er et fælleshus for alle havnens brugere og gæster.

Der er cirka 3 kilometer til nærmeste indkøbscenter med supermarked, posthus, apotek og specialforretninger. Cykler udlånes gratis fra havnekontoret eller Havkatten.

Brøndby Havn har mange små grillpladser. Selvom de måske ser private ud, er de alle til offentlig benyttelse.

Brøndby Stands Sejlklub hører hjemme i Brøndby havn.

Seværdigheder

Vestvolden er en del af Københavns gamle forsvarsværk. Vestvolden skulle forhindre fjentlig indtrængen til København fra syd og vest, samt afholde fjenden fra at beskyde København med artilleri.

File 2581

Gammel militærbro i Vestvolden

Arken - museum for moderne kunst er placeret i nabohavnen Ishøj. Arken byder på store udstillinger med klassiske danske og internationale kunstnere, som bliver vist i samspil med udstillinger af den helt nye kunst. Museet holder lukket på mandage. En voksenbillet koster 85 kroner, mens børn under 17 år er gratis.

File 2576

Arken - museum for moderne kunst

Forstadsmuseet er Brøndby og Hvidovres nye museum, der afdækker historien om at være forstad til København. Ønsker du at besøge Forstadsmuseet, kan du finde museet i Historiens Hus, Alarmpladsen 3 i Hvidovre mandag-torsdag kl.11-15. Du kan også være heldig at møde nogle af museets udstillinger rundt omkring i Brøndby.

Annonce