Lars Petersens billede

Sjælland Rundt

Specielt for dem af os, der gerne vil deltage i Sjælland Rundt.

Sjælland Rundt 2014

Hej! Torsdag den 26/06 kl 18 går første start i Sjælland Rundt 2014. "Mini" stiller op igen med samme besætning som sidste år, og denne gang satser vi på at komme helt rundt (sidst nåede vi kun 1/3 rundt...). Jeg har hørt at vi i 2014 slipper for at krydse i 12 timer i 18 m/s, men uanset hvad bliver det en god tur. Lad os stille med stærkeste opstilling fra Sejlnet - hvem er klar? Lars

Sjælland Rundt - Cruising klassen

Jeg har aldrig før prøvet at sejle Sjælland Rundt - men jeg glæder mig rigtigt meget til det sammen med 3 gode venner, der også er nybegyndere udi denne klassiske sejlads. Der skal vist være mindst 5 tilmeldte for at oprette cruising klassen, så var det ikke værd at overveje, om man burde prøve denne skønne sejlads? Jeg har hørt, at vejret bliver helt fantastisk!

Sjælland Rundt 2013

Hej! Jeg har besluttet mig for at sejle Sjælland Rundt 2013 i Cruising klassen. Jeg tager 3 gode venner med i min Bavaria 33 Cruiser, og det bliver ikke for at komme først. Jeg ejer f.eks. hverken spiler eller genakker. En af gasterne har navngivet projektet: "Sjællandt Rundt for bacon og sejl!" hvilket nok bliver meget rammende! Hvem skal ellers med rundt? Afsejlingsdato: Torsdag den 13/06/2013 kl 18:15.

Annonce