Harre Vig

HenningOlsens billede
0
Din bedømmelse: Ingen
56° 42' 2.6496" N, 8° 54' 8.4924" E

Harre Vig er nok det hyggeligste sted og den mest beskyttede ankerplads i hele Limfjorden. Der er 2-3 meter vand og vigen er beskyttet mod vind fra alle hjørner. Bunden er mudder, og holder fint.
Ved indsejlingen skal man lige holde af klar muslingefarmene på den sydlige side. Bortset herfra er der ingen problemer med indsejlingen.
Der ligger et par gårde ned til vandet, men bortset herfra er der stille og kun fugle og kvæg høres på en stille sommeraften.
Et morgenbad i fjorden om morgenen er dejligt, og svalerne svirrer nysgerrigt omkring. Hvis du ikke bruger badetøj, så pas på at gedderne ikke napper i løsthængende vedhæng.

Kommentarer

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.
Michael B. Andersens billede

Jeg kan kun bekræftige at det er en rigtig god ankerplads, og DS har udlagt to bøjer i den vestlige ende af vigen, syd for indløbet. Tæt på er en lille flydebro, hvor man kan komme ind med en gummibåd og der går en vej tæt på, så det er faktisk nemt at have gæster eler skifte besætning

Laila Krista Grønbæk Pedersens billede

Her i Harre vig som er min nabo,,, er den mest vidunderlig natur og fred, helt stille sted ...den ene side hvor du kan bade .. og modsat side af Harre vig en bro, hvor man kan komme i land... har sejlet her med sejlbåd, så her er dybt.. sejlet mange gange i lille ro båd med, rødvin og flut og ost,,, stille og roligt uden på vandet, hvor man kan se hele vejen rundt, med smuk natur... Om sommeren ligger der flere sejlbåde på svej ..og med anker..

Annonce