Velos Insurance Services

Velos Christine Vus billede
5
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 5 (1 stemme)
Telefon: 
80 88 99 22
52-54 Gracechurch Street
London EC3V 0EH
Storbritannien
Rabat til sejlnet medlemmer: 
5%
Detaljer: 

 Velos Insurance Services er uafhængige marine forsikringsspecialister med mange års erfaring. Vi er placeret i London og har serviceret det danske marked med success.

Det er grundet, at vi udskriver bådforsikringer på vegne af Lloyd’s i London, så vi dermed kan sikre vores kunder konkurrencedygtige priser og bred dækning hos et af verdens største forsikringsudbyder kombineret med højt service niveau  og personlig betjening.

Velos er specialister for nyere lystbåde og yachter under 25 år, og vi skiller os ud ved netop at fokusere på denne niche. Det gør os ligeledes til eksperter på området, og vi giver os derfor grundlag til at tilbyde den helt rigtige bådforsikring efter kundens individuelle behov. Vi er i stand til at tilbyde vilkår og betingelser i henhold til en eksklusiv række af samarbejdspartnere og forsikringsgivere i London.
Vi fungerer som agenter for forsikringsselskaber med bemyndigelse til at binde risici på deres vegne.

Få dit gratis og uforpligtende tilbud nu som et sædeles attraktiv alternativ til din nuværende bådforsikring www.velosinsurance.dk eller ring gratis til os 80 88 99 22 – vi sidder klar til at hjælpe dig.

Annonce