JetThruster Danmark ApS

Frichs billede
4.6
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 4.6 (5 stemmer)
Papegøjevej 15
Slagelse 4200
Danmark

Kommentarer

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.
Rene Hornshøjs billede

Hej Thomas

Det er et spændene produkt i der har fået, jeg kan godt se fidusen i at monteringen kan gøres meget minimal og at dyserne kan komme langt ud i stævnen og lydløs er jo også et plus, nogle af de traditionelle løsninger larmer en hel del, jeg har været inde og kigge på jeres side men kunne ikke rigtig finde nogle priser, hvad koster en løsning som i montere i jeres egen båd.?

Mvh

René Hornshøj

Frichs billede

Hej René.
Tak for din interesse for vores JetThruster løsning.
Som du har set på hjemmesiden, er vi fuld gang med at montere et JT-50 Combi system i vores egen båd. Jeg glæder mig rigtig meget til, at prøve det af under forskellige vejrforhold. Vi håber på at få lavet skroggennemføringerne i løbet af august Smile
Når vi har testet vores installation, regner vi med at tilbyde nogle demo-ture for interesserede sejlere…

Du har spurgt til en pris på systemet… det er ikke helt billigt, hvis man sammenligner med en billig traditionel bov-thruster i støbt tunnel. Hvis man sammenligner vores priser med en sænkbar bov-thruster eller med et dobbelt-system, hvor der er monteret thrustere i begge ender af skibet, så kan vi matche prisen og i nogle tilfælde tilbyde en billigere løsning. Derudover syntes jeg, at vores løsning er mere elegant.. men det er jo en smagssag...
Sagen er, at vore produkt henvender sig til sejlere, som enten ikke har fysisk plads indenbords eller mangler dybgang i stævnen til en traditionel thruster løsning eller til sejlere, som kan se fordelene i en driftsikker og næsten støjfri løsning, som kan installeres fleksibelt i båden uden større indgreb i skroget. Hvis vi taler om sejlbåde, - så har jeg ikke kendskab til andre systemr end vores, som kan fungere som hæk-thrustere…. Mange motorbåde får monteret et traditionelt udvendigt thruster-rør på hækken… hvilket jeg ikke ser ikke som en reel mulighed på sejlbåde.

Nå… nok ”sælger-snak”.

Et groft overslag på prisen for et JT-50 Combi system (hæk & bov) er omkring kr. 43.500,- ex. moms. Hertil kommer fragt med vognmand fra Holland til din adresse i Danmark. Prisen dækker en ”Gør-det-selv løsning” med de nødvendige standardkomponenter, som er udført i bedste komposit materialer, rustfrit AISI 316 stål og slanger, der er klasset af Lloyds.
Du må påregne en tillægsudgift til 2 stk. gode 12V batterier, som vi kan levere, hvis du ønsker det. Derudover vil du selv skulle indkøbe et 4 x 2,5mm2 kabel for tilslutning af joystick-panelet til motoren samt nødvendige lade-kabler mellem din motor/landstrøms-lader og Thruster-batterierne.

Jeg er klar over, at der er tale om en betydelig investering, - hvis systemet kan give dig og din familie større tryghed under havnemanøvre i dårligt vejr og dermed giver jer lyst til at bruge båden mere, - så er pengene måske givet godt ud…det er jo altid en vurderingssag.

Da jeg er ny på sejlnet.dk og gerne vil udbrede kendskabet til vores system, vil jeg indtil videre tilbyde 10% rabat til alle medlemmer.
Hvis du er interesseret i at få et konkret tilbud, hvor vi beregner hvilke jet-dyser du skal bruge i din båd, og derefter sammensætter den ”pakke” du har brug for, så skriv endelig til mig på: info@jetthruster.dk

Mange sejlerhilsner og god sommer.
Thomas Frich

Allan Lavridsens billede

Der ser sku smart ud det der Smile

mvh Allan

Christian von Leck Østergaards billede

Super fedt system, og så er det minus larmen..

Torben H Jørgensens billede

Det er ik så ringe: http://m.youtube.com/#/watch?desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3Dywusm0_va_M&v=yw...

Scanmar 33s billede

Hej Thomas, JetThruster

Tak for i går aftes!

Imponerende anlæg!

Jeg er ikke et øjeblik i tvivl om, at I får stor succes med JetThruster. Total paskram! Inden der er gået 2 år sidder der JetThruster Duo i alle nye både over 37 fod. At kunne sejle sidelæns eller styre alle fire 'hjørner' på båden i snævre havne må være en drøm.

Keep it up, I har fat i det rigtige her.

Glæder mig til at få en prøvetur i din båd når anlægget er færdigt.

Sejlerhilsen, Peter G.

Frichs billede

Hej Peter

Selv tak
Jeg syntes vi havde et par hyggelige timer ombord i går aftes.
Jeg er rigtig glad for, at få så positivt feedback på JetThruster systemet fra en så erfaren sejler som dig.

Som du selv skriver, - så har vi fat i det helt rigtige produkt. Systemet er udført i en super god kvalitet, hvilket er svært at vise med fotos og tegninger på en hjemmeside, - derfor er jeg rigtig glad for, at du afså tid til kigge forbi for at se systemet med egne øjne.

Jeg kontakter dig, når systemet er installeret færdigt, - så vi kan aftale en demo-tur.

God weekend
Mange sejlerhilsner
Thomas Frich

Henrik K Nielsens billede

Ja, med den pris så skal det nok blive en "sæller't".......nye sejl/cockpittelt m.m. - JetThruster hmmm bum bum.....
Hvis man ikke kan håndtere sin (sejl)båd uden den slags udstyr, så bør man nok øve sig lidt mere, inden man gebærder sig ud på søen. I det hele taget er kravene generelt for små til sejlere uanset om der er tale om motor- eller sejlbåd - men det er en helt anden diskussion.

Fedt ser det ud, og hvis penge var noget der voksede i min have ligesom skvalderkål, så ja - men helt ærligt, det er et overkill i min optik.

Held og lykke med projektet.

Mvh
Henrik

Frichs billede

Hej Henrik K. Nielsen.


Tak for dine betragtninger.


Behovet for, eller ønsket om at få en thruster installeret i sit skib behøver ikke at have noget som helst at gøre med manglende sejlererfaring eller mangel på sømandsmæssige færdigheder.


Hvis du kigger forbi min hjemmeside, jetthruster.dk eller på min LinkedIn profil, http://dk.linkedin.com/pub/thomas-frich/7/453/165, vil du se, at jeg har sejlet professionelt i store og små skibe/både siden midten af 80’erne.
Jeg har f.eks. mange tusinder timer bag mig som Chef og næstkommanderende på Søværnets Inspektionskuttere i Grønland (Agdlek-klassen, enkelt-skruet stålkutter på 330 tons uden thruster).
Det giver mig selvfølgelig en vis ballast i rygsækken, når vi taler om manøvrering af fartøjer… Det ændrer dog ikke på, at jeg syntes, at min egen båd er ekstrem svær at manøvrere i stærk sidevind og under bakmanøvrer. Jeg har forøget arealet på roret sidste år… det hjalp lidt. – men ikke tilstrækkeligt…. derfor søgte jeg efter en teknisk løsning, som kunne afhjælpe problemet…
Jeg fandt Jet Thruster systemet i Holland og blev så begejstret for konceptet, at jeg besluttede at tage i mod tilbuddet om, at blive distributør af systemet i Danmark.

En lille parallel, der måske er værd at tænke over:
Da jeg tog min Skibsførereksamen på Svendborg Navigationsskole i 1989 var GPS-systemet ukendt for almindelige mennesker… det var noget man eksperimenterede med ”over there” i NASA…..
Derfor var GPS ikke en del af pensum til Skibsførereksamen… vi lærte i stedet for ”Navigations-håndværket” fra bunden af med f.eks. optiske pejlinger, bestikberegning, radarnavigation og ikke mindst brug af sekstanten.


At jeg mestrer disse ”håndværk”, syntes jeg ikke berettiger mig til, at pege fingre af alle de fritids-sejlere, som har anskaffet sig "Hjælpemidlet GPS”, hvor man stort set får alt forærende på et sølvfad.
 


GPS er et fantastisk godt hjælpemiddel, som snart findes i enhver båd (og telefon)… De fleste fritids-sejlere kender ikke ret meget til teknikken bag GPS-systemet og de fleste har heller aldrig holdt en sekstant i hånden… men det gør ikke noget… GPS’en er et hjælpemiddel, der gør det lettere for sejlerne, at navigere deres båd sikkert!
 


Jeg ser en thruster-løsning som et hjælpemiddel på linje med en GPS, som gør det lettere for sejlerne af manøvrere sikkert..... Dermed ikke sagt, at man skal sætte al sin lid til tekniske hjælpemidler i både…. De er kun hjælpemidler.... 


Med Sejlerhilsen og god weekend


Thomas Frich

Scanmar 33s billede

Henrik K. Nielsen?..........hvis du er DEN Henrik K. Nielsen fra SKK, kan du så ikke oplyse hvornår du afhenter den fibertex til vinterpresenning du har bestilt?

Annonce