Solnedgang Borstahusen

Annonyms billede
0
Din bedømmelse: Ingen

Beskrivelse:

En dejlig aften i Øresund med et fugletræk i solnedgangen, øst for Ven - lystbådehavnen Borstahusen

Placering:

Danmark
55° 53' 42.9504" N, 12° 47' 58.668" E

Kommentarer

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.
Jesper Hansens billede

Jeg må lige sige, at du har nogle virkelig flotte billeder. Dette billede er bare så smukt. Sejler du meget i Sverige?

Kaptajnen - Jesper N.s billede

Hej navnebroder Shock)

tjoooo... jeg sejler da noget i det svenske - mest i ferierne men det bliver da også til Øresundsture hvor de svenske havne helt klart besøges - egentligt er det vist noget pjat, for jeg synes absolut også at vores egne havne i DK er rigtigt fine - måske er det noget med at man er "udenlands" når man besøger en svensk havn ?

Men dejligt er der derovre !

Ferieturene er adskillige sæsoner blevet brugt i den svenske skærgård - både øst og vest - og det bliver også tilfældet i år - endnu engang østkysten for det er nu 2 sæsoner siden vi sidst var der (2010 gik turen til området omkring Göteborg) og 2011 blev det til det sydfynske.... så nu har vi abstinenser og MÅ besøge skærgården i det østsvenske igen igen Shock)

Og for de som af tidsmæssige eller andre hensyn ikke har mulighed for at tage længere op, så er Hanö bugten en herlig oplevelse med masser af snedige små havne, og i Karlskronaområdet også en forsmag på skærgården med små øer, små samfund og masser idyl og hygge. Kommer man på de kanter er Utklippan et must.

Hilsener

Kaptajnen Shock)

Trine Søes billede

Der er kun at sige smukt til dette billede. Vores sejlerferie kommer også til at byde på Sverige i år. Op til Göteborg, og i det område.

Peter Henrik Tramms billede

ja ufff hvor man længes efter vandet

Annonce