Marian

5
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 5 (1 stemme)

Kommentarer

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.
Jesper Hansens billede

Ser drønhyggeligt ud - hvor stor er hun? Altså båden.

Kennett Winsløws billede

35 Fod Vægt 7,5 Ton ca.

Jesper Hansens billede

Flot båd. Er blevet vældig nysgerrig på HR, så derfor lurrer jeg igen. Hvordan er sejlegenskaberne? Er der noget bestemt jeg bør holde øje med på Hallberg-Rassys både?

Jesper

Kennett Winsløws billede

HR Rasmus 35 er en langkølet dame og kan derfor være vældig følsom overfor både vind og strøm under havnemanøvre. Det er nok en båd, der kræver nogen sejlererfaring. Da en Rasmus 35 er overrigget skal der en god sejltrimning og eventuel rebning af sejl til, men gøres disse ting er sejlegenskaberne også på højde med flere sejlbåde, på trods af den store vægt. Mellem 8-10 sekm. giver de bedste sejlegenskaber. Da Rasmus 35 er en ældre dame bør du i din søgen kigge specielt på motoren, er den orignal kan det nemlig være svært at få reservedele til mere.
Kennett

Kennett Winsløws billede

HR Rasmus 35 er en langkølet dame og kan derfor være vældig følsom overfor både vind og strøm under havnemanøvre. Det er nok en båd, der kræver nogen sejlererfaring. Da en Rasmus 35 er overrigget skal der en god sejltrimning og eventuel rebning af sejl til, men gøres disse ting er sejlegenskaberne også på højde med flere sejlbåde, på trods af den store vægt. Mellem 8-10 sekm. giver de bedste sejlegenskaber. Da Rasmus 35 er en ældre dame bør du i din søgen kigge specielt på motoren, er den orignal kan det nemlig være svært at få reservedele til mere. Kennett

Birgitte Larsens billede

Hvor mange er der plads til i cockpittet? Kan se hækken går op bagtil.

Kennett Winsløws billede

Der er plas til alt mellem 5 og 8 men så er der ikke megen plads til at sejle ( kun hvis du får fat i en med rettet på styrepulten ikke ved akterkahytten )
Der er 6 store sovepladser

Annonce