Vil du sejle med Carbon3 og Extreme Challenger?

Trine Søes billede
5
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 5 (2 stemmer)
Danmark
55° 43' 33.6144" N, 12° 35' 2.5044" E

Oplev Danmarks to store flerskrogede sejlmaskiner Extreme Challenger og Carbon3 i weekenden 3-4. september 2011. Extreme Challenger og Carbon3 vil ligge til kajs i Tuborg Havn. Du har mulighed for at komme ombord eller deltage i en prøvesejlads. Søndag vil der dog kun være mulighed for at sejle i Carbon3. Testsejladserne vil være venskabelig kappestrid mellem de to fartmaskiner og have en varighed af cirka 20 minutter.

File 4522

Carbon3 kan opleves i Tuborg Havn i weekenden

Extreme Challenger et led i Dansk Americas Cup deltagelse

Extreme Challenger er en ny dansk katamaran, hvis mål er at deltage i og på sigt at vinde Extreme Sailing Series (ESS). ESS er tidens mest professionelle og attraktive sejlsportsserie, hvor der sejles i one-design 40 fods katamaraner på baner, som er designet til at give tilskuere og medier den maksimale oplevelse af fart og action på allernærmeste hold. Extreme Challenger projektet bliver leddet af Jes Gram-Hansen og Rasmus Køstner, der begge har deltaget i Amercias Cup. Dansk deltagelse i Extreme Sailing Series skal nemlig ses som første skridt i en mulig dansk Americas Cup deltagelse, og et tiltrængt springbræt for danske topsejlere.

Book en prøvetur

Der er en enestående mulighed for de hurtige - at komme ud og sejle med Carbon3. Carbon3 udtaler; Vi glæder os naturligvis til arrangement, og vil gerne give nogle af vores venner mulighed for i det omfang, der bliver plads i programmet at komme med ud og sejle med Carbon3 på dagene.

Ønsker du at komme ud og sejle med Carbon3, skal du sende en email til Jonas Pedersen - jonas@carbon3.dk. Skriv Carbon3 i emnefeltet, og hvornår det bedst passer dig - tidspunkterne er lørdag fra 11.00-13.00 og 13.00-15.00 eller søndag 11.00-13.00 og 13.00-15.00. Du skal medbringe egnet tøj til at bære under det udleverede sejlertøj, samt sko med bløde såler. Carbon3 sørger for øvrigt udstyr.

Pladserne er begrænset – så først til mølle.

Kommentarer

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.
Henrik K Nielsens billede

Glæder mig helt vildt!

Trine Søes billede

Hej Henrik

Hvornår har du fået plads? Det er en superoplevelse at suse afsted med Carbon3

Annonce