Verdens bedste windsurfere og Kronprinsen gæster Kerteminde

Trine Søes billede
0
Din bedømmelse: Ingen
Danmark
55° 27' 10.3212" N, 10° 39' 57.114" E

RS:X VM 2010 bliver afholdt i Kerteminde fra den 27. augut til den 5. september, og verdens bedste windsurfere kommer til Danmark. Bag arrangementet står Sail Event Kerteminde, som i samarbejde med Kerteminde Kommune, Sport Event Fyn og Sport Event Denmark vil sikre både deltagere, officials og publikum en forrygende sejlsportsoplevelse i Kerteminde.

Kronprinsen kommer på besøg

Hans Kongelige Højhed Kronprinsen besøger VM i RS:X den 3. september, hvor de mere end 200 surfere fra hele verden er godt i gang med mesterskabet. Kronprinsen vil blandt andet deltage i dagens præmieceremoni.

File 1255

Hans Kongelig Højhed Kronprinsen skal overrække præmier i dagens sejladser den 3. september

Vi er utroligt stolte over, at Hans Kongelige Højhed Kronprinsen lægger sin vej forbi VM i RS:X, som vi afvikler her i Kerteminde.  Vi har gennem meget lang tid arbejdet på at rigge sejlene til dette store mesterskab i den olympiske windsurfingklasse. Det betyder meget for os, at Kronprinsen med sin tilstedeværelse giver support til dansk idræt og VM i RS:X,” siger stævneleder Flemming Kold fra Sail Event Kerteminde Sejlklub. 

Vi glæder os til at vise vores bud på afvikling af et VM i windsurfing”, siger Flemming Kold, der har været i tæt samarbejde med Sport Event Denmark og Sport Event Fyn omkring forberedelsen og afviklingen af mesterskabet.

Danmark byder på VM for de olympiske klasser i 2014

VM i RS:X er blot én af de mange store, internationale sejlevents, som er blevet afviklet i Danmark gennem de seneste år. I sommeren 2010 har der været afviklet en række store sejlevents bl.a. SAP 5O5 World Championship og til efteråret afvikles Kia PWA Cold Hawaii World Cup.

Danmark byder på ISAF Sailing World Championship 2014, som er VM for samtlige olympiske bådklasser og samtidig det vigtigste kvalifikationsstævne til OL i Rio i 2016. Danmarks officielle bud på ISAF Sailing World Championship afleveres i dette efterår.

Annonce