Vandtæt cover til din Ipad

Trine Søes billede
3.375
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 3.4 (8 stemmer)

 

Vand- og stødsikker beskyttelse til din Ipad, så du trygt kan have den med ombord. Svenske Soltek er på banen med et nyt vandtæt og stødsikkert cover til den populære Ipad fra Apple. Coveret er udviklet specielt til udendørs brug. Dette betyder i praksis, at der er tænkt på, at det skal være muligt at benytte alle Ipad'ens funktioner uden at skulle fumle med coveret.

Netop på grund af Ipad'ens slanke design, er det nødvendigt at behandle den med forsigtighed - og i maritime omgivelse er der jo både fare for stød og vand. De mange app's, der kommer til Ipad for tiden, giver en lyst til at prøve dem i maritime omgivelse. Det er sjovere benytte eksempelvis elektroniske søkort fra Ipad'en ombord fremfor fra sofaen. Men man har jo heller ikke lyst til at få ødelagt sit elektroniske udstyr, fordi der uundgåeligt kommer vand i cockpittet engang imellem. Derfor kunne Solteks cover være løsningen.

Bedre en vandtæt poser

Det nye cover er et bedre alternativ end de vandtætte poser, man hidtid har set på markedet.

File 2409

Eksempel på en vandtæt pose til Ipad

Coveret er lavet i kraftig polymid, der er stødabsorberende. Derudover beskytter Soltek Coveret selvfølgelig mod vand og støv. Coveret er nemt at monterere, og man lukker coveret med en clicklås, så det er ikke nødvendigt at have værktøj ved hånden. Coverets folie på forsiden giver dig mulighed for at anvende displayet på normal vis uden at skulle være nervøs for at Ipad'en bliver våd.

Dyr løsning

Soltek coveret koster desværre cirka 2900 svenske kroner, hvilket er cirka 2400 danske kroner. Fås kun i farven hvid på nuværende tidspunkt. Vi synes prisen er lige lovlig høj, men måske der kommer andre producenter på banen i fremtiden, der kan gøre det billigere. Idéen er rigtig god, men meget dyr.

Annonce